Lifestyle

DNS-teszet csináltatott a férfi, teljesen összeomlott, amikor megpillantotta a végeredményt: szívszaggató családi titokra derült fény

Hősünk apák napi ajándéknak szánta a DNS-tesztet: egyáltalán nem sejtette, hogy az egész család életét felkavarja vele.

Darázsfészekbe nyúltak

Néhány nappal ezelőtt ünnepeltük apák napját, egy férfi pedig úgy döntött, hogy az ünnep alkalmából egy DNS-teszttel lepi meg a saját édesapját - írja a Mirror. Apa és fia abban reménykedett, hogy majd izgalmas részleteket tudnak meg saját családfájukról, felmenőikről, patinás famíliájuk múltba vesző történelméről, ehelyett azonban akaratlanul is darázsfészekbe nyúltak. A DNS-teszt egy több mint százéves családi titokra derített fényt, mely örökre megváltoztatta főhősünk - és rokonsága - életét. Lapozz, a részletek a galériában!

Hősünk mindezidáig azt hitte, hogy ősei túlnyomórészt olaszok voltak, a DNS-teszt tanúsága szerint azonban az édesapja félig ír származású. Sőt, a DNS-teszt révén összeköttetésbe került egy unokatestvérével is, aki 100 százalékban ír.
Kattints a további képekért!

A házaspár a legnagyobb boldogságban élt egészen addig a pillanatig, amíg meg nem született második gyermekük. Eltelt pár év, és hirtelen szilánkosra tört az éveken át fenntartott látszatidill.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Bár sokan nem veszik észre és igencsak félvállról veszik a jelenséget, a kemény víz otthonunkban bizony igencsak sok negatív következménnyel járhat.
Sztárok
A huszadik század egyik kiemelkedő, halála után is rendkívül népszerű magyar színésze volt Gózon Gyula, akinek szakmai sikerekben gazdag életét számos trauma árnyékolta be.
Sztárok
A Duna tudományos-ismeretterjesztő műsorában, a Deltában mostantól egy, a mesterséges intelligencia segítségével kreált műsorvezetőt láthatnak a nézők. Kudlik Júlia kemény bírálatot intézett Bíró...