Lifestyle

Megtalálod a kakukktojást a képen? Ha nincs legalább 140-es IQ-d, sosem fog összejönni

Ki tudod szúrni a békát a zöld levelek sűrűjében?

A természet lágy ölén

Már múlt heti cikkünkben is utaltunk rá, az OMSz friss időjárás-előrejelzése pedig csak megerősítette: az előttünk álló héten kifejezetten hűvös, barátságtalan, télies időben lesz részünk. Mindez azok számára különösen letaglózó hír, akik az őszi időszakot is szeretik a szabadban (például kirándulással, utazással, túrázással) tölteni. Sajnos egy ideig nemigen lesz lehetőségünk hasonlóra, most következő képrejtvényünk azonban - noha csak néhány perc erejéig, de - visszarepít a mámorító tavasz, a forró nyár varázslatos időszakába. Alábbi ábránkon - melyet erre a linkre kattintva tekinthetsz meg nagyobb méretben, illetőleg kiváló minőségben - ugyanis különböző színű, formájú levelek buja zöldje tárul a szemed elé. Csodálatos, igaz? Csakhogy nem lesz időd sokáig gyönyörködni a látványban: a levelek sűrűjében rá kell találnod egy békára. Mit gondolsz, menni fog? Próbálj meg hinni magadban, bízd magad az ösztöneidre és az intellektusodra, vértezd fel magad kellő türelemmel, eltökéltséggel és versenyszellemmel - ha pedig végeztél, már csak egyetlen teendőd maradt.

Lapozz a megoldásért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A walesi hercegnét lassan többen szeretik, mint a brit királyi család összes többi tagja együttvéve, ez a nem épp elhanyagolható körülmény pedig egyre több fejfájást okoz az uralkodói párnak. Most...
Fashion&Beauty
A fesztiválon nem csupán a nemzetközi filmvilág krémje, de a 36 éves magyar színésznő, Trokán Nóra is tiszteletét tette.
Sztárok
Rónai Egos Húzós c. podcastjének pénteki adásában Oroszlán Szonja volt a műsorvezető beszélgetőpartnere, aki most korábban nem hallott magánéleti részletekbe avatta be a nagyérdeműt.