Lifestyle

Ezt árulja el rólad, hogy milyen szelfiket posztolsz

Kíváncsi vagy, mit közvetítesz magadról a közösségi média felületeken megosztott képek által? Most kiderül.

Színelemzés

Biztosan te is pörgettél már végig olyan Instagram-feedet, ami tele volt fekete-fehér, színtelen, nyomasztó képekkel. Valószínűleg az első benyomásod nem az volt, hogy milyen vidám felhasználó lehet, aki ilyeneket posztol és ezzel nem is álltál távol a valóságtól: most a tudomány is beszállt a szelfi-elemzésbe és kiderült, mi is az igazság a krónikus fekete-fehér használókról. Részletek a galériában!

A tudósok több mint 25 ezer Instagram fotót néztek át, ez alapján állították fel a fekete-fehér képekhez vonzódó alanyok személyiségjegyeit. Az eredmény pedig nem túl meglepő. Azok, akik sokkal kevesebb színt használtak az Instájukon, nagyobb eséllyel voltak neurotikusak, érzelmileg labilisak és nagyobb eséllyel éltek boldogtalan párkapcsolatban, mint azok, akik a színes fotókat részesítik előnyben.
Kattints a további képekért!

Poliamor, nyílt és egyéb nem hagyományos kapcsolatban élő emberek mondták el, mi a legfontosabb, amit másoknak is tudniuk kéne ezekről a kapcsolatfajtákról, mielőtt ítélkezni kezdenek.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Az egész szépségipar tele van "sztár-hatóanyagokkal", éppen ezért nehéz néha kiigazodni azon, hogy mi az, ami valóban működik.
Sztárok
Katalin hercegné mindig kedvesen viselkedik a nyilvános eseményeken, arról azonban csak keveset lehet tudni, hogyan viselkedik a négy fal között.