Ezekkel a járgányokkal repessz az aszfalton - Az 5 legjobb luxusmotor

Ha itt a nyár, akkor itt van a motorozás ideje is, de nem mindegy, hogy milyen járgánnyal repesztünk az aszfalton. Itt most nem csak a gyorsaság számít, hanem az is, hogy egy valóságos jelenséggel haladjunk el az emberek előtt, legyen szó egy délutáni motorozásról, vagy egy kemény versenyről.

Big Bear Choppers

Aki egyedi motorral szeretné gazdagítani gyűjteményét, annak mindenféleképpen BBC-t érdemes vennie, mivel az alapító házaspár nagy figyelmet fordít a megrendelő személyes igényeire. Elsődleges szempontjaik a design, a pontos mérnöki munka, a minőség és a gyártási folyamatok. E négy szempont következménye a BBC tizenöt alaptípusa, amelyek biztosan megörvendeztetik majd gazdájukat.

Ducati

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!

Egy igazi legenda. A Ducati márkát a világ összes motorosa ismeri, mivel tőlük került ki az egyedi Monster és a legendás 916-os típus. Az utóbbit a világ legjobb motorjának választották, ami nem csoda, hiszen olyan erővel rendelkezik, amit emberi ész fel sem mérhet. Sikerükben nagy szerepet játszott a design, a kiváló mérnökök közreműködése, a mindent bezengő hangzás és természetesen a motorokkal elért sportolói eredmények.

Ecosse Moto

Donald Atchison álmának köszönhetően olyan egyedi és designos motorok kerültek napvilágra, amely bár a veterán stílust tükrözik, mégis hatalmas teleszkópjainak köszönhetően mindenhol állják a sarat. Nagy hangsúlyt fektetett a kivitelezésre, amit többnyire korszerű technológiával és gondos kézimunkával oldott meg. Egyik leghíresebb motorja, a Titanium Series RR a 275 ezer dollár értéket is túlszárnyalhatja.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!