Lifestyle

Ez történik a testeddel, ha repülőgép balesetben hunysz el

Szinte minimális az esélye annak, hogy pont veled történjen repülőgép szerencsétlenség, vagyis pontosabban 1 a 11 millióhoz. Mégis felmerül a kérdés, hogy vajon mi történik pontosan a testünkkel, ha a levegőben ér a vég? Utánajártunk. Csak erős idegzetűeknek.

Fóbia

Miért rettegnek annyian még mindig a repüléstől? Annak az esélye, hogy pont akkor szenvedjen balesetet a gép, amikor rajta ülünk 1 a 11 millióhoz. Ehhez képest sokkal gyakoribb, hogy az emberek autóbalesetben – 1 az 5 ezerhez – vagy akár fulladásban hunynak el. A technika folyamatos fejlődésével a repülőgép-szerencsétlenségek száma jelentősen csökkent az elmúlt évtizedekben. Ennek ellenére még mindig vannak, akik nem mernek felszállni egy gépre, mert félnek a szörnyű baleset lehetőségétől. De mennyire szörnyű is az a baleset? Mi történik a testünkkel pontosan, ha a levegőben ér minket a katasztrófa?

Lapozz, a cikk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Lifestyle
Sztárok
Szinte hihetetlen, de Tina Turner már 83 éves, pedig a kinézete alapján évtizedeket is letagadhatna a korából.
Sztárok
Megyeri Csilla büszke arra, amit elért: önálló, független nőként tud létezni, még akkor is, ha közel egy évtizede párkapcsolatban él. Állítja: semmiben nem változna az élete, ha egyik pillanatról a...
Fashion&Beauty
A hajápolás nem a megfelelő sampon vagy balzsam kiválasztásánál kezdődik. Rengeteg olyan dolog van, amit meg kell tennünk, hogy a tincseink szépek és egészségesek maradjanak.