Ez a 3 csillagjegy az alvás megszállottja - náluk senki sem durmol jobban

Ez a 3 csillagjegy, ha tehetné, egész nap csak aludna.

Szép álmokat!

Az alvás elengedhetetlen az egészséges életvitelhez, néhány csillagjegy viszont ennek a tevékenységnek kimondottan a megszállottja. Ezek a jegyek nemcsak élvezik az alvást, hanem kiemelkedően fontosnak tartják és a napi rutinjuk nélkülözhetetlen részeként kezelik. Ugyanis ilyenkor zajlik az egész napi élményeknek a feldolgozása, a szervezet regenerálódása, és bizonyos hormonoknak a termelődése is. Emellett a minőségi alvás hozzájárul az immunrendszer, a cukorháztartás, a szív- és érrendszer megfelelő működéséhez. Ha kíváncsi vagy rá, hogy melyik az a 3 csillagjegy, aki ha tehetné, egész nap csak aludna, akkor kattints a galériára!

1. Bika A Bikát a Vénusz, a szerelem és a kényelem bolygója uralja, így ösztönös hajlama van minden olyan dolog iránt, ami örömet és kikapcsolódást nyújt számára. A Bikák az alvást az öngondoskodás alapvető részeként tekintik. Értékelik egy jó éjszakai alvás luxusát, és gyakran fektetnek be kiváló minőségű matracokba, párnákba és kényelmes takarókba, hogy biztosítsák a tökéletes alvó környezetet. A Bika számára az alvás nem csupán szükséglet, hanem egy feltöltő és megújító tevékenység, amely segít megőrizni fizikai és érzelmi egyensúlyukat.
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf, forrás: Q&C, Fittsport

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.