Eurojackpot: a 7,6 milliárd forintból már lehet luxusra költeni

Hazánkban is rengetegen játszottak az Eurojackpot főnyereményéért, ami most 7,6 milliárd forintig kúszott fel.

Csak hét számot kellett eltalálni, hogy milliárdos legyél

Valakinek a 46. héten pénteken alaposan megváltozott az élete, mivel elvitte az Eurojackpot főnyereményét. Ezzel 36 millió került a bankszámlájára, persze nem forintban, hanem euróban.

Tavaly a 49. héten pénteken egy magyaré lett a főnyeremény, szóval valaki forintban átszámolva több mint bruttó 31 milliárddal lett gazdagabb. Most nyertes szelvény így Magyarországon 100 sorsolás óta nem volt, de majd biztosan lesz.

2023-ben a 48. héten is megtartották az Eurojackpot számsorsolását, és hát nem csak pénteken, hanem kedden is rátalálhatott valakire a szerencse. A főnyeremény tehát 7,6 milliárd forint, ami egy iszonyatosan szép összeg magyar szemmel.

A múlt héten nem volt 5+2 találatos szelvény, de 5+1-ből négy darab is volt. Ők így 386 ezer eurót nyertek!

A szelvényeket este 19 óráig kellett beküldeni, és remélhetőleg nem feledkezett meg róla egyik állandó játékos sem! A galériánkban megmutatjuk, milyen számokat kellett eltalálnod ahhoz, hogy milliárdos lehess!

Az Eurojackpotot a következőképp játsszák: minden sorsoláskor hét számot húznak ki, 5/50 és 2/12-es rendszer szerint. Tehát öt golyót az 1-50 számtartományból, illetve két Euro-golyót az 1-12 számtartományból.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Flickr

Oldalak

Lifestyle
Természetesen ennek sem szabad bedőlni, és ismét csak az adatainkra utaznak a csalók Facebookon. Valóban vigyázzunk ezekkel a hirdetésekkel!
Lifestyle
A 43 éves komika eltökélte az életmódváltást, és céljától semmi sem tántoríthatta el.
Lifestyle
Milyen érzés a szex, pontosabban a behatolás férfi szemmel? 10 pasi válaszát olvashatod.