Lifestyle

December havi karrier horoszkóp: A Rák előléptetésre és bónuszesőre számíthat a munkahelyén

A Bak tökéletesen zárja az évet, mert minden összejön, amiben csak reménykedett. Íme decemberi előrejelzésünk!

III.21. - IV.20.

Kos

Egyre jobban unod a napi rutinfeladatokat, legyen az munka vagy bármilyen hétköznapi dolog. Úgy érzed, a munkahelyeden már nincs fejlődési lehetőség, közben viszont egy kedvezőnek tűnő külfölddel kapcsolatos munkát kínálhatnak neked. Nagy dilemma elé állít téged, teljesen tanácstalan vagy, hogy mitévő legyél. Mivel mind a munkában, mind a magánéletben stabilitásra van szükséged, ezért inkább maradj a hazai pályán.


IV.21. - V.20.

Bika

Az előző nyugtalan hónap után végre kezded úgy érezni, hogy helyreállt a rend. Viszonylag sok a teendőd és a munkád, függetlenül a karácsonyi készülődéstől. Az ünnepi bevásárlást próbáld meg nem az utolsó hétre halasztani, különben olyan fontos dolgok maradhatnak el, aminek a későbbiekben érzed meg a hatását. Még az ünnepek előtt egy érdekes választási lehetőség bukkan fel, aminek kapcsán nagyon szeretnél jól dönteni.


V.21. - VI.21.

Ikrek

A hónapot munkahelyi konfliktusok árnyékolhatják be. Az is előfordulhat, hogy egyszerűen felmondasz, mert képtelen vagy elviselni a rossz munkahelyi légkört és az ezzel járó bizonytalanságot. A hónap közepén a lelki életed kerül előtérbe, ekkor már sokkal elevenebb vagy, talán a közelgő karácsonynak köszönhetően. Kezdetben amilyen kedvetlenül készültél az idei karácsonyra, annál kellemesebb meglepetés ér, mert az ünnepek sokkal vidámabb hangulatban telnek, mint gondoltad.


VI.22. - VII.22

Rák

Ez a hónap arról szól, hogy tudj nemet mondani, felejtsd el a megfelelési kényszert, a másokról való gondoskodást mindenáron Találd meg az arany középutat a saját igényeid és a veled szemben támasztott elvárások között, így jobban fogod magad érezni. Megállod a helyed a munkahelyeden, határozottságodnak és rátermettségednek köszönhetően ebben a hónapban elismerik a teljesítményedet, előléptethetnek, és akár pénzzel is megjutalmazhatnak.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ez a hónap arról szól, hogy a sors nem hátráltat, de nem is segít téged a céljaid megvalósításában, tehát rajtad áll a dolgok alakulása. Amire most koncentrálsz és nem sajnálod a belefektetett időt, valamint energiát, az lendületbe jön. A hónap legfontosabb üzenete a pozitív gondolkodásra és kitartásra való törekvés. A munkád miatt szinte elfeledkezel arról, hogy közeleg a karácsony, emiatt talán kissé elhanyagolod az ünnepekre való készülődést, és az utolsó pillanatokban kezdesz el kapkodni.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

A hónap elején az ilyenkor szokásosnál több munkád lesz, de ezt inkább most kihívásnak érzed, nem pedig felesleges tehernek. Ennek a hozzáállásnak köszönhetően a munkádban és a karrieredben folytatódik a sikersorozat. Az ünnepekre való készülődésedre a kettősség jellemző: egyes napokon alig várod a karácsonyt, máskor pedig a legszívesebben már túl lennél rajta. Az ünnepek csendes hangulatban telnek, nem kell számítanod vitára, nehézségre.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Amit az előző időszakban elterveztél, az most megvalósulni látszik, persze a végkifejlethez te is kellesz, nem engedheted meg magadnak, hogy lassabb tempóra kapcsolj. A hónap első fele a legalkalmasabb arra, hogy megvalósítsd a terveidet. A hónap közepe felé már persze a karácsony, és az ünnepi készülődés kerül előtérbe. Az elmúlt években a külsőségekre helyzeted a hangsúlyt, most ezen változtatni szeretnél.


X.24. - XI.22.

Skorpió

A munkahelyeden feszített tempóban kell dolgoznod, sürgetnek a határidők. Ráadásul néhány kollégával konfliktusba is keveredhetsz. A stresszes légkörben is meg kell őrizned a nyugalmadat, és nincs más választásod, mint koncentrálni a feladataidra. A jelenlegi körülmények miatt nem engedheted meg magadnak, hogy felégess magad körül mindent. Karácsonyra teljesen kimerülsz, de a két ünnep között ismét visszatér az energiád, ám ezt a szeretteidre fogod fordítani.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Nem alakul rosszul a december, bár most kissé nehezebben értesz szót a munkatársaiddal, a főnököddel. Egyfajta jelzés ez, hogy elfáradtál, és nehéz időszakot tudhatsz magad mögött, inkább csendre, visszavonultságra van szükséged. A hónap közepe táján váratlan döntés helyzet okozhat gondot. Próbálj meg gyakorlatiasabban hozzáállni. A két ünnep között ne vállalj be munkát, inkább szánj több időt a szeretteidre.


XII.22. - I.20.

Bak

Ne halogasd tovább a dolgokat, mert a december hónap a változás és az öröm hónapja lehet számodra. Most nem kell drasztikus dolgokat tenned a siker érdekében. Inkább csak lassan haladj előre, lépésről-lépésre. Ha valamin változtatni szeretnél vagy akár munkahely változtatáson gondolkodsz, akkor eljött a te időd. Ebben az időszakban megvalósulhatnak az álmaid. Akkor se add fel, ha elsőre megoldhatatlannak tűnő akadállyal találkozol.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Valószínűleg december hónapban kénytelen leszel néhány konfliktusba belemenni annak érdekében, hogy érvényesíteni tudd az akaratodat. Bár egyáltalán nem érzed magad jól ebben a szerepben, most az élet mégis erre kényszeríthet. Kitartásodnak köszönhetően megszabadulhatsz pár problémától az év végére. Az ünnepek alatt sikerül feltöltődnöd, aminek köszönhetően nagy lendülettel veted bele magad az új év feladataiba, kihívásaiba.


II.21. - III.20.

Halak

Decemberben komoly elhatározások születhetnek meg benned. Ha kellőképpen diplomatikus tudsz maradni, akár még befolyásos támogatókat is szerezhetsz magadnak. Ezzel az irigyeid és rosszakaróid száma is megnövekedhet, de téged ez teljesen hidegen hagy. A hónap közepén nagyon derűs és optimista hangulatba kerülsz, aminek a családod örül a legjobban. Az ünnepek békés hangulatban telnek, azok vesznek körül, akikkel a legszívesebben vagy együtt.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A honi televíziózás kultikus alakja eddig háromszor volt nős - exfeleségei között találjuk Kállay Bori és Földi Teri színésznőket is -, jelenlegi nejével korábban távkapcsolatban élt. A 91 esztendős...
Utazás
De ugye rajtad nem fog ki ez a rafináltnak tűnő, valójában azonban kifejezetten egyszerű feladvány?
Lifestyle
Természetesen ennek sem szabad bedőlni, és ismét csak az adatainkra utaznak a csalók Facebookon. Valóban vigyázzunk ezekkel a hirdetésekkel!