Lifestyle

Gyomorforgató, mit talált a család a házhoz rendelt levesben: feljelentést tettek - Fotók

Ettől a levestől valószínűleg neked is felfordul majd a gyomrod, ám az érintett család egész élete is megváltozott tőle.

Rendelés

Egy koreai étteremből rendelt ebédet magának a család szombaton, természetesen levest is kértek - írja a TWN.hu. "Asztalhoz is ültek, hogy közösen fogyasszák el a finomságokat, a történetük azonban drámai fordulatot vett. A levesben a hús, a zöldségek és a rizs mellett az egyikük tányérjában feltűnt valami. Amikor jobban megnézték, nem hittek a szemüknek, azonnal felfordult a gyomruk, hányingerük támadt, hánytak, sőt, orvosi papírjuk is van azóta, hogy gyomormérgezésük is lett. Ráadásul azóta képtelenek megszabadulni a traumáktól, szoronganak és pánikrohamaik vannak" - írja a lap. Hozzáteszik: nem csoda, hogy pert indítottak az étterem ellen - a levesről készített képeket pedig megosztották a világgal!

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...