Lifestyle

Gyomorforgató, mit talált a család a házhoz rendelt levesben: feljelentést tettek - Fotók

Ettől a levestől valószínűleg neked is felfordul majd a gyomrod, ám az érintett család egész élete is megváltozott tőle.

Rendelés

Egy koreai étteremből rendelt ebédet magának a család szombaton, természetesen levest is kértek - írja a TWN.hu. "Asztalhoz is ültek, hogy közösen fogyasszák el a finomságokat, a történetük azonban drámai fordulatot vett. A levesben a hús, a zöldségek és a rizs mellett az egyikük tányérjában feltűnt valami. Amikor jobban megnézték, nem hittek a szemüknek, azonnal felfordult a gyomruk, hányingerük támadt, hánytak, sőt, orvosi papírjuk is van azóta, hogy gyomormérgezésük is lett. Ráadásul azóta képtelenek megszabadulni a traumáktól, szoronganak és pánikrohamaik vannak" - írja a lap. Hozzáteszik: nem csoda, hogy pert indítottak az étterem ellen - a levesről készített képeket pedig megosztották a világgal!

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Home&Design
Elsőre furcsa és kissé feleslegesnek ható trend ütötte fel a fejét a lakberendezés területén.
Lifestyle
Ezek a tettek minimális erőfeszítést igényelnek, mégis pozitív irányba változhat az életed általuk.
Fashion&Beauty
Az intim területekről való gondoskodás elengedhetetlen része a megfelelő fehérnemű kiválasztása. Eddig talán nem is gondoltad volna, de bizony akad néhány típusú fehérnemű, melyek súlyos problémákhoz...