Lifestyle

Egy budapesti férfi magára akarta robbantani a lakását, lángok és füst lepte el a házat: Ki kellett menekíteni a lakókat

A férfi magára akarta robbantani lakását, azonban megijedt és kimenekült a házból. Tizenöt ember élete került súlyos veszélybe.

El kellett hagyniuk az otthonukat

Tizenöt ember életét sodorta súlyos veszélybe az az erzsébetvárosi férfi, aki a Kertész utcai társasházban lévő lakását felgyújtotta és magára akarta robbantani.

Nem sok idő kellett, mire a szomszéd lakásokban is hömpölygött a füst, megégtek a nyílásszárók és az ott tartózkodó 15 embernek el kellett hagynia az otthonát. Az eset október 12-én 18 óra körül történt. A jelenlegi információk szerint sérült nincs és a tűzoltóknak rövid idő alatt sikerült eloltani a tüzet.

A rendőrök még a helyszínen, a ház előtt elfogták a 48 éves K. Gyulát, a lángoló földszinti lakás tulajdonosát. A rendőrség információi szerint a férfi megnyitotta a lakásában a gázcsapot, majd tüzet gyújtott, várva a robbanást, azonban még mielőtt ez bekövetkezett volna, megijedt és kiszaladt. Vallomásában azt mondta, magára akarta robbantani a lakást.

A VII. Kerületi Rendőrkapitányságon közveszély okozása bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A nyomozók a gyanúsítottat őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Forrás: Ripost Fotó: Pexels

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Gisele Bündchen kis túlzással az egész világot lenyűgözte legújabb képével, ahol semmilyen textil nem takarja idomait.
Lifestyle
A háromgyermekes anyuka története néhány éve letarolta a világot, hiszen ő volt az egyik első nő, aki arra kérte a plasztikai sebészt, hogy operáljon belőle sussexi hercegnét. A végeredmény megosztó...