Lifestyle

"Aki ellenáll, azt elpusztítjuk" - Komoly fenyegetést intézett Oroszország Ukrajna felé

Még keményebb választ ígért Ukrajnának az orosz alsóház elnöke, "ha a terrortámadások folytatódnak" - írta csütörtökön a Kommerszant című orosz gazdasági napilap.

"Terroristákkal sehol máshol a világon nem tárgyalnak"

Vjacseszlav Vologyin adatokat tett közzé az ukrán energetikai létesítményekre mért orosz csapásokról. Az infografika azt mutatja, hogy Ukrajna elvesztette termelőkapacitásának felét. Vologyin "még határozottabb" választ ígért, ha Kijev további terrortámadásokat hajt végre.

"Amennyiben folytatódnak a kijevi rezsim terrortámadásai, a válasz még keményebb lesz. A terrortámadások minden szervezőjét és elkövetőjét meg kell találni. Aki ellenáll, azt elpusztítjuk" - írta a Telegramon közösségi oldalon. Hozzátette, hogy "terroristákkal sehol máshol a világon nem tárgyalnak".

A kijelentések előzménye, hogy szombaton robbanás történt a Kercsi-hídon, az orosz elnöknek pedig meggyőződése, hogy a robbanás az ukrán titkosszolgálatokhoz köthető terrorcselekmény volt. "És ennek a kitervelői, a végrehajtói és a haszonélvezői az ukrán titkosszolgálatok" - mondta Putyin, aki szerint a terrorcselekmény célja az volt, hogy lerombolják a civilek számára létfontosságú orosz infrastruktúrát, a híd ugyanis Oroszországot köti össze a Krím-félszigettel.

Forrás: MTI/Euronews Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
A balayage igen népszerű festési technika, azonban nemrégiben igen populáris lett a kistestvére, a foilayage.
Home&Design
Az év kültéri trendeket bemutató mottója bőségről árulkodik: még több könnyedség, még több szín és még több elegancia.
Lifestyle
A Mérleg fantasztikus lehetőségeket kap az élettől. Napi horoszkóp!