Lifestyle

Gondoltad volna? Ennyi kalóriát tudsz elégetni egy forró fürdővel

Egy kellemesen ellazító forró fürdő, vagy egy izzasztó 30 perces edzés? Hiába húz az egészségtudatunk a rendszeres mozgás felé, néha igenis jót tesz, ha inkább lazítunk. Főleg, mióta tudjuk, hogy egy kádfürdővel is elégethetünk nem is kevés kalóriát.

Ideje beiktatni egy kis pihenést

A rendszeres mozgás nagyon fontos, ezt mindannyian tudjuk. Mégis vannak olyan napok, amikor egyszerűen képtelenek vagyunk rávenni magunkat arra, hogy a kötelező mozgáson kívül bármit is beiktassunk, legyen szó egy fél órás futásról vagy egy rövidebb otthoni tornáról. Ezért is örülünk annyira a Loughborough Egyetem legújabb kutatásának - melyről a Temperature című folyóiratban számoltak be - miszerint egy forró fürdővel ugyanannyi kalóriát égethetünk el, mint egy 30 perces sétával. Mennyi az annyi szám szerint? A következő oldalon mutatjuk!

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Sajnos számos okból tapasztalhatunk hajhullást életünk során, legyen szó akár a koronavírus szövődményeiről, vagy éppen a mindennapos stresszről. Bármi is az ok, a hajhullás olykor nagyon...
Fashion&Beauty
Egy régiúj hajszíntrend látott napvilágot, amely biztosan megosztó lesz a nők körében. Ha mégis bevállalnád (mert miért ne tennéd), akkor mutatunk néhány képet inspirációként.
Fashion&Beauty
A miniszoknyák nemrégiben újra visszajöttek a divatba. De azt tudtad, hogy korábban a feminizmus egyik jelképe volt ez az ikonikus darab?