23 év után bukkantak rá az eltűnt nő kocsijára - sokkoló, mit találtak benne

1998-ban egy édesanya kislánya társaságában indult autóútra, egy koncertre igyekezett, ám sosem ért oda. A helyi hatóságok most megtudták, miért nem.

Mintha a föld nyelte volna el őket

Olykor a legreménytelenebbnek tűnő (bűn)esetek is megoldódnak, méghozzá épp akkor, amikor erre senki sem számít. Egyszerre megnyugtató és hátborzongató érzés lehet az érintetteknek, ha mondjuk tíz vagy húsz évvel szerettük eltűnése után tudják meg, mi is lett az illetővel. Ilyenkor sajnos már nem igazán bízhatnak abban, hogy rokonuk-családtagjuk élve előkerül, de ekkor talán már a tudat is megnyugtató, hogy véget ért az örökös bizonytalanság hosszadalmas, idegőrlő időszaka.

Samantha Jean Hopper terhessége kilencedik hónapjában járt éppen, amikor kétéves kislányával, Courtney Holttal egy koncertre indult 1998-ban. A nő autóútja során még be akart ugrani valakihez, aki a gyermekére vigyázott volna a program alatt, de sosem ért oda. Samantha és Courtney egyszerűen eltűntek, mintha a föld nyelte volna el őket. Hiába kutattak utánuk lázasan a hatóságok, erőfeszítéseik nem bizonyultak gyümölcsözőnek. És szépen, lassan eltelt 23 esztendő.

Fotó: 123rf

Lapozz, a történet folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2