Lifestyle

Csoda történt: egy lépcső alatti rejtett szobában találták meg az évek óta eltűnt kislányt

Négyéves korában rabolták el a kislányt, két évvel később most élve megtalálták. Egy lépcső alatti rejtett szobában bukkantak rá Valentin-napon.

Szerencsés véletlen, hogy a nyomára bukkantak

A négyéves Paislee Shultis 2019 júliusában tűnt el New York államban, miután feltehetően elrabolták. A fő gyanúsítottak a kislány felügyeleti joggal nem rendelkező szülei voltak, de bizonyítékok hiányában a nyomozás akkor hamar elakadt. Hétfőn azonban névtelen bejelentés érkezett a kislány hollétét illetően a rendőrségre, akik ennek hatására újabb házkutatást tartottak Shultis nagyapjánál, ahol korábban többször jártak már, ám a férfi mindannyiszor tagadta, hogy bármit tudna a kislány eltűnésével kapcsolatban, és azt sem engedte, hogy a rendőrök rendesen körülnézzenek a házban. Most azonban sikerrel jártak: egy órányi keresgélés után rá is akadtak a most már hatéves Paislee-re a pincébe vezető lépcső alatt kialakított apró, hideg és nedves szobában – írja az NBC.

Erik Thiele detektív elmondta, hogy már eleve furcsának tűnt nekik a lépcső, ráadásul felvillanó fényeket is láttak a lépcsőfokok között. Miután elkezdték felszedni a fokokat, először egy apró lábfejet vettek észre, majd előbukkant a kislány, elrablói társaságában. Mint kiderült, Paislee végig biológiai szülei, Kimberly Cooper and Kirk Shultis Jr. társaságában volt, akik az után döntöttek úgy, hogy illegális úton veszik magukhoz a kislányt, hogy elvesztették a felügyeleti jogukat, és mindkét gyerekük nevelőszülőhöz került. Feltehetőleg az idősebb lányukat is magukkal akarták vinni, de ő Paislee elrablásakor éppen iskolában volt.

Az eltűnt gyereket azonnal megvizsgálták, az első eredmények alapján szerencsére jó egészségnek örvend. A rendőrség elmondása szerint Paislee visszakerült a törvényes gyámjához és a nővéréhez. A szülőket és a nagyapát is letartóztatták és vádat emeltek ellenük Paislee eltűnése és fogva tartása ügyében, valamint eltiltották őket Paislee-től. A rendőrség további letartóztatásokat helyezett kilátásba, a nyomozás jelenleg is zajlik.

Több mint egy éve nem képes legyőzni a koronavírust egy török férfi. Az egyfolytában fennálló fertőzöttség és az egészségi állapota miatt sajnos nem vehette még fel az oltást.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Lifestyle
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!