Lifestyle

Ne pocsékold az idődet! 5 tűpontos kérdés, amit ha felteszel az első randin, rögtön tudni fogod, hogy összeilletek-e

A virtuális világban nehéz elképzelni olyan első randit, amelyet nem előzött meg legalább egy hétig tartó chatelés, ezért manapság már teljesen másképp készülünk fel egy első személyes találkozóra, hiszen akkorra már tudod, hol dolgozik, hol lakik, és hogy képein szereplő kutya az övé, vagy csak csajozni akar vele.

Randi a covid után

A Covid-járvány még rátett egy lapáttal arra, hogy az ismerkedés is nagy mértékben átkerült az online térbe, azonban most, hogy már nem vagyunk bezárva a négy fal közé, ideje visszatérni a régi kerékvágásba. Persze, több időnk nem lett, ezért senki nem akar túl sok időt eltölteni azzal, hogy rájöjjünk, tényleg passzol-e hozzánk az adott illető. Éppen ehhez mutatunk most pár tippet, ugyanis Maria Sullivan, párkapcsolati szakértő és a Dating.com alelnöke összeszedte, mely kérdéseket érdemes feltenni randipartnerünknek, ha mielőbb szeretnénk megtudni, passzolunk-e egymással.

Komoly kapcsolatot keresel? Valószínűleg a legjobb, ha előre lefekteted az elvárásokat: komoly kapcsolat vagy laza kavarás? Ez a kérdés lehetővé teszi, hogy megállapítsd, hogy az illető készen áll-e az elköteleződésre vagy csak alkalmi partnert keresd. Ezután már csak rajtad múlik, hogy mit kezdesz a válasszal, vesd össze azzal, hogy ehhez képest te mire vágysz és jó tanács: ne menj bele olyan dologba, amiben nagy eséllyel sérülhetsz.
Kattints a további képekért!

Forrás: Metro Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Egy biztos: nem lehet szó nélkül elmenni a 30 éves Simone Rossi kidolgozott felsőteste mellett…
Lifestyle
A sütőpapír minden konyhában alapvető fontosságú eszköz, ráadásul sokféleképpen felhasználható. De mi történik akkor, ha nincs otthon belőle elegendő mennyiség? Cikkünkben mutatunk néhány...
Sztárok
Úgy tűnik, Demcsák Zsuzsára most ismét rátalált a szerelem egy titokzatos férfi formájában, aki barátai elmondása szerint csak néhány hete toppant be a műsorvezető életébe.