Lifestyle

Eltemette az elgázolt cicáját a nő: amikor hazafelé ment, nem hitt a szemének - Videó

Az érzelmek hullámvasútja: előbb a balesetben elpusztult macskáját kellett meggyászolnia az amerikai nőnek, majd egy hihetetlen találkozás állította a feje tetejére az életét.

Tragédia

A Patrcik nevű macska szomorú története a nő TikTok-csatornáján látott nyilvánosságot: a "khovi9096" néven posztoló amerikai nő ott tette közzé, hogy a házi kedvencét egy autós gázolta el - írja a TWN.hu. A szerencsétlen állat tetemét a saját kertjében, egy barackfa alatt temette el. "Ma reggel elástam a macskát" - magyarázza a TikTok-klipjében hallhatóan feldúltan és a folytatás is hasonló hangvételű. "A kib@szott kertben temettem el". De vajon miért ilyen indulatos? Talán az autó sofőrje miatt? Nem, ezúttal nem erről van szó. Nemsokkal később ugyanis amikor a birtokához vezető úton járt, hihetetlen dolgot szúrt ki rajta!

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Arról mindenki tudott, hogy Sebestyén Balázs felesége elképesztően gyönyörű. Most azonban Sebestyén Vikinek tervei vannak, amivel nagyot szeretne robbantani.
Lifestyle
Szoboszlai Dominik ugyebár jelenleg nem is játszik a sérülése miatt. Sajnos úgy néz ki, hogy a Chelsea elleni rangadón se lesz bevethető.
Sztárok
Első ránézésre meg sem mondanánk Pippa Middletonról, hogy három gyermeket hozott világra: Katalin hercegné húgának olyan lapos és izmos a hasa, mint egy fitneszmodellnek.