Lifestyle

Hotelszobát foglalt az apa: amikor a fiával megérkeztek, rögtön tudta, hogy nagy hibát követett el - Videó

Amikor az apuka lefoglalta a hotelszobát magának és fiának, nem tett semmit, csak őszinte volt. Azonban csak a helyszínen jött rá, hogy ez lett a vesztük.

Foglalás

A TikTok-on is aktív srác nemrég Kanadába utazott az apjával, ahol a Kindersley Quality Inn and Suites nevű helyen foglaltak maguknak szállást - írja a TWN.hu. "Pontosabban a srác apukája volt az, aki telefonon leadta az igényeit és természetesen azt is elmondta, hogy a fiával érkezik. Mivel azonban senki nem kérdezte meg, hogy hány éves a fiú, így ennek nem is volt jelentősége addig, amíg oda nem értek" - írja a lap a cikkében. Hozzáteszik: a szálloda személyzete pedig hűen a szokásaikhoz elő is készítette a szobát az érkező vendégeknek. Amikor a fiú és az apja beléptek a szobába, rögtön tudták, hogy a foglalás nem sikerült túl jól.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Bár sokan nem veszik észre és igencsak félvállról veszik a jelenséget, a kemény víz otthonunkban bizony igencsak sok negatív következménnyel járhat.
Sztárok
A huszadik század egyik kiemelkedő, halála után is rendkívül népszerű magyar színésze volt Gózon Gyula, akinek szakmai sikerekben gazdag életét számos trauma árnyékolta be.
Sztárok
A Duna tudományos-ismeretterjesztő műsorában, a Deltában mostantól egy, a mesterséges intelligencia segítségével kreált műsorvezetőt láthatnak a nézők. Kudlik Júlia kemény bírálatot intézett Bíró...