Lifestyle

Lépésről lépésre - Így fuss, hogy a legtöbb kalóriát égesd

Rendszeres futással nem csak kalóriát égethetünk, de formásodhatunk is - így hozzuk ki a legtöbbet ebből az edzésformából.

Új év, új szokások

Az új év sokak számára az új szokások bevezetését, ezen belül is az egészséges életmód kialakítását is jelenti.

A futás sokak számára jelenthet nagyszerű mozgás alternatívát - többek között azért, mert nem kell hozzá más, csak egy jó cipő. Nem kell zsúfolt edzőtermek időpontjaihoz alkalmazkodnunk, drága bérletekre költenünk, mindemellett pedig külön pluszt jelent a friss levegőn, a természetben töltött idő.

A megfelelően kivitelezett futási rutin segíthet a kalóriák égetésében - ezzel együtt pedig a fogyásban - és izmaink erősítésében. Nem mindegy azonban, hogyan épül fel egy-egy edzés.

A megfelelő futási rutin kialakítása elengedhetetlen a nagyszerű végeredményhez

Ha kíváncsi vagy a leghatékonyabb futási rutin felépítésére, lapozz!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Bár tavaszias marad az időjárásunk, de mégis lesz olyan jelenség, ami nagy kellemetlenséget fog okozni. Térképen mutatták meg, hol kell rá számítani Magyarországon!
Sztárok
Ugyebár anno Majka és Nádai Anikó is egy ikonikus valóságshowban tűnt fel először a tévében. Ez most visszatér az RTL képernyőjére!
Sztárok
Róma egyik központi kórházába ment Ferenc pápa szerdán, miután továbbra is gyengélkedik influenzás megbetegedés miatt - jelentette az ANSA olasz hírügynökség.