Lifestyle

Ne dőlj be nekik! Ezekkel a trükkökkel próbálnak rávenni az élelmiszerboltok, hogy feleslegesen költs

6 tippet mutatunk, amikre ha odafigyelsz, simán ki tudod kerülni az áruházak marketing csapdáit.

Heti rutin

A szupermarketbe járás valószínűleg mindenki számára napi vagy heti rutint jelent. Egyeseknek öröm és kikapcsolódás, míg másoknak bosszantó házimunka lehet. Nem mindegy viszont, hogy milyen lelkiállapotban vágunk bele az étel-shoppingba, ugyanis az áruház elrendezésétől kezdve a legkisebb feliratokig, minden egy óriási stratégia része, amivel befolyásolni próbálják a döntéseinket az élelmiszervásárlással kapcsolatban. Megosztunk most veled 6 trükköt, amire érdemes odafigyelni, hogy a legnagyobb igyekezetek ellenére se dőlj be a kihelyezett marketing csapdáknak.

vásárlás étel áruház szupermarket shopping

Kattints a galériára és pörgesd végig a fotókat!

Az élelmiszertárolási rendszernek van egy örökérvényű szabálya, amit minden kereskedőknek be kell tartania: legyen szó friss, fagyasztott vagy csomagolt élelmiszerről, a korábbi lejáratú áruk a polc elején, a későbbi lejáratúak pedig a polc hátulján kerülnek elhelyezésre, ami így nehezebben látható. Ezzel biztosítható, hogy a legkorábbi lejárati dátummal rendelkező élelmiszerek kerüljenek először értékesítésre. Ezért a tejtermékek és más friss élelmiszerek kiválasztásakor a legjobb, ha kinyújtjuk a kezünket és megkeressük azokat, amelyek a második, harmadik vagy negyedik sorban vannak „elrejtve”.
Kattints a további képekért!

Ennyi lenne a titok? Elmondása szerint egy mexikói alkoholfajtának köszönheti a hosszú életét az a 101 éves hölgy, aki túlélt már több nagy háborút, gazdasági világválságokat, mellette pedig felnevelt 6 gyereket.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás: Brightside

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Fésűs Nelly lánya, Horváth Csenge egyre jobban hasonlít édesanyjára, még az is meglehet, hogy az utcán testvéreknek nézik a dögös édesanyát és gyönyörű lányát.
Lifestyle
A csoki már nem menő, idén a húsvéti nyuszi gyerekkönyvet is hoz!
Fashion&Beauty
A híresség Szabadságot a mellbimbóknak (Free the nipple) mozgalomhoz csatlakozott provokatív fotójával.