Lifestyle

Elárulta a párterapeuta: ez a legjobb kor a tartós házasságkötésre

Mindenki kíváncsi a boldog, tartós házasság receptjére. Nos, a Los Angeles-i párterapeuta, Lori Gottlieb szerint az első hozzávaló a megfelelő életkor.

Hány évesen érdemes házasodni?

Számos olyan dolog létezik, amely az egészséges házasság vagy bármely más hosszú távú kapcsolat fenntartásának alapköve lehet. Ilyen a bizalom, a nyílt kommunikáció és saját önismeretünk fejlesztése is, de úgy tűnik, hogy van még egy fontos tényező, ami nagyban befolyásolhatja a párkapcsolat és a házasság sikerét, ez pedig az életkor.

Az ismert Los Angeles-i párterapeuta, Lori Gottlieb nemrégiben Steven Bartlett méltán híres, The Diary Of A CEO nevű podcastjának vendége volt, ahol megosztotta többek között azt is, hogy hány éves korban érdemes házasságot kötni annak érdekében, hogy az ne végződjön nagy eséllyel válással.

Ha kíváncsi vagy a válaszra és a magyarázatra, lapozd fel a galériát!

Gottlieb állítása szerint az optimális kor a házasságra 25 és 30 év között van. A legújabb kutatások szerint azok, akik 25 évesen mondják ki a boldogító igent, 50%-kal kisebb eséllyel válnak el, mint azok, akik korábban, 20 éves kor körül kötik össze az életüket.
Kattints a további képekért!

Mutatjuk a jeleket, amikkel te is kiszúrhatod ezt a nagyon káros szokást.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Lifestyle
Lifestyle
Nem tudsz és nem is szeretnél lemondani a kedvenc gyorséttermi sült burgonyádról, de tudod, hogy ideje egészségesebb verzióra váltanod? Akkor van egy szuper tippünk számodra!
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár és a napsütéses időszak, sokan örömmel vonulnak ki a szabadba, hogy élvezzék a napfényt és a meleget, azonban gyakran nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő fényvédelemre,...