Lifestyle

Ha ekkor fekszel le aludni, kipihentebb leszel, mint valaha - Egy próbát mindenképp megér

Csak néhány napig próbáld ki, hidd el olyan üde leszel, mint még soha!

Te mikor fekszel le?

Ahhoz, hogy minden alvási cikluson átmenjünk, összesen 8 órát kell aludnunk, átlagosan ezeken a ciklusokon egy éjszaka alatt nagyjából 4-7 alkalommal megyünk át. Ha ez nem történik meg, a szervezetünk elgyötört és fáradt lesz, a napi feladatok ellátása komoly problémát jelent majd, a dekoncentráltságról és az érzelmi hullámvölgyekről már nem is beszélve. Ilyenkor a téli időszakban erre rádob egy lapáttal a vitaminhiány és most a járványhelyzet is, szóval különösen érdemes odafigyelni a lefekvés időpontjára. Mi lenne az ideális? Lapozd fel galériánkat a részletekért!

6:00 : Ha reggel 6-kor kell felkelnünk, akkor ahhoz, hogy pihentetően ébredjünk, 20:46-kor legkesőbb le kell feküdnünk aludni. Ha ez túl korai, akkor legkésőbb 22:16-kor álomba kell szenderülnünk.
Kattints a további képekért!

Néhány kutatás szerint komoly betegségeket is okozhat az ízletes nassolni való.

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.