Lifestyle

DNS-tesztet csináltatott a nő, borzalmas titkot tudott meg az édesanyjáról, aki 26 éven keresztül átverte

Pedig eleinte maga az édesanya ösztönözte a lányt arra, hogy vesse alá magát a tesztnek. A végeredmény azonban feldúlta a családi békét.

Eltemetett titkok

Előzetes balsejtelmek és félelem nélkül vágott bele élete legizgalmasabbnak tűnő kalandjába egy 26 éves nő - írja a Mirror. Édesanyja unszolására alávetette magát egy DNS-tesztnek, mondván, hátha kirajzolódnak olyan ágak is a terebélyes családfájukban, melyek létezéséről eddig fogalmuk sem volt. És valljuk be őszintén, sokan ábrándozunk arról, hogy váratlanul kiderül: valahol, a Föld egy távoli eldugott pontján éldegél egy dúsgazdag nagybácsi, akinek legégetőbb problémája, hogy nincs kire hagynia tetemes vagyonát. Nos, kíváncsi hősnőnket sajnos nem érte ilyesfajta szerencse lázas kutakodása során, ellenben a teszt fényt derített egy szörnyűséges titokra.

Ráébredt, hogy semmilyen vérségi kötelék nem fűzi ahhoz a férfihez, akit 26 éven át a biológiai apjának hitt.
Kattints a további képekért!

Ráadásul - ami még tragikusabbá teszi a történetet - kifejezetten szoros vérségi kötelék fűzi össze a szerelmeseket.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Ahogy az egészséges táplálkozás egyre inkább a reflektorfényebe kerül, úgy kezdenek egyre többen odafigyelni a mértékletes cukorfogyasztásra. De vajon mennyi is az ideális mennyiség?
Lifestyle
Fantasztikusan működő ösztönökre, átlagon felüli intelligenciára, páratlan gyorsaságra és tökéletes megfigyelőképességre lesz szükséged a sikerhez.