Vallottak a dietetikusok: ők ezt eszik, ha fogyni akarnak

Ki tudna hihetőbb információval szolgálni a hatásos diétáról, mint a dietetikusok? Kövesd a példájukat és szabadulj meg néhány fölösleges kilótól még az ünnepek előtt.

A dietetikusok ezt ajánlják

Ha valakiknek hihetünk fogyókúra és egészségmegőrzés témakörben, akkor azok a dietetikusok. Az Eat This, Not That! összeszedte, a leghíresebb amerikai szakemberek mit ajánlanak azoknak, akik úgy akarnak diétázni, hogy közben a testük megkapja a szükséges tápanyagokat. És ami a legjobb: a következő finomságokat nem csak másoknak javasolják, hanem ők maguk is rendszeresen fogyasztják, ha hasonló céljaik vannak.

1. Avokádó

"Imádom az avokádót. Tele van C-vitaminnal, ami erősíti az immunrendszert, illetve egészséges zsírokkal, amik pedig a fogyáshoz járulnak hozzá. Sokféleképpen felhasználhatjuk a zöld finomságot: remekül megízesíti a szendvicseket, de magában is fogyaszthatjuk, egy kis sóval, borssal megízesítve. Reggelire számtalan alkalommal elkészítettem már: tojást sütök, amire avokádót rétegzek. Tápláló és isteni." (Aislinn Crovak)

2. Olívabogyó

"Nem csupán a martinikba valók! Dúskálnak A-és E-vitaminban, aminek köszönhetően védik a bőrt, illetve egyszeresen telített zsírokban, ez a tulajdonságuk pedig azoknak jó, akiknek fontos a szívük egészsége, illetve az, hogy sokáig ne éhezzenek meg, ugyanakkor táplálják a szervezetüket. Minden fajta egészséges és diétás." (Peggy Kotsopoulos)

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Fotók: Instagram

Oldalak