Lifestyle

Lehet, hogy rosszul csinálod? Ezek a legnagyobb fogyókúrás hibák: siker helyett csak gyarapítod a súlyod

Sokszor bele sem gondolunk, de gyakran alapvető hibák miatt nem sikerül a fogyás – sőt, épp az ellenkezőjét érjük el velük.

Ezzel tesszük tönkre a diétát

Azok, akik belevágnak a fogyókúrába mind tudják, hogy a súlyfelesleg leadásához elengedhetetlen a folyamatos testmozgás, emellett azonban legalább ennyire fontos az egészséges étkezés is, amely legtöbbször csak egyszerű diétákkal lehetséges. Bár az alapvető szabályokkal mindannyian tisztában vagyunk, még mindig számos hiba van, amit ennek ellenére is elkövetünk fogyókúrázás közben, ezzel pedig épp az ellenkezőjét érjük el annak, amit szerettünk volna. Galériánkban eláruljuk, melyek a leggyakoribb hibák, amelyekkel tönkretesszük a diétánkat:

Természetesen a fogyáshoz csökkentenünk kell a kalóriabevitelt és több energiát kell elégetnünk, mint amennyit elfogyasztunk. Sokan azonban elkövetik azt a hibát, hogy a kalóriabevitelt túl alacsonyra állítják és szinte semmit sem esznek.
Kattints a további képekért!

Teljesen megváltozott az élete, csak éppen nem az általa jónak vélt irányba.

Leadfotó: 123rf
Forrás: healthshots.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Jean Harlowból sugárzott a szexualitás, korának egyik legnagyobb ikonja volt, akit nők ezrei utánoztak – halála előtti napokban azonban a színésznőn egy furcsa, egészen kiábrándító tünetet...
Sztárok
Kim Basinger csak árnyéka egykori önmagának, hiszen valóságos plasztikrém vált 69 éves korára az anno imádott és csodált szőke bombázóból.