Lifestyle

Egy magyar párt szerint be kéne tiltani a TikTok-ot a 18 éven aluliak körében: Ezzel indokolják a felvetést

Az LMP szerint be kell tiltani a TikTokot a 18 év alatti fiatalok körében és fontos lenne, hogy szigorú pályaalkalmassági vizsgálaton essenek át azok, akik a gyermekvédelemben kívánnak elhelyezkedni - mondta keddi, budapesti sajtótájékoztatóján a párt frakcióvezető-helyettese.

Ezzel indokolják a felvetést

A párt a többi között ezt is szorgalmazza országgyűlési határozati javaslatában, amelyről Kanász-Nagy Máté azt mondta: elvégezték a Fidesz helyett a munkát.

Az ugyanis még nem tudható, hogy a kabinet mikor nyújtja be a gyermekek védelmét szolgáló javaslatát, az eddigi kormányzati előterjesztések az LMP szerint csak propagandacélt szolgáltak vagy az LMBT közösségek kirekesztését - hangzott el.
Kattints a további képekért!

Forrás: MTI Fotó: 123rf

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Lifestyle
Lifestyle
A gyógyíthatatlan neurodegeneratív betegséggel, ALS-sel küzdő alkotmányjogász úgy ítélte meg, az életvégi döntések meghozatalának magyarországi tilalma alapvető emberi jogait - különösen az emberi...
Fashion&Beauty
Ha kosztümszettekről van szó, Letíciánál inspirálóbb előkelőséget aligha találhatnánk, ám a spanyol királyné legutóbbi választása kivételesen nem a stílus, hanem a színárnyalat miatt volt...
Utazás
Lassan véget ér az elmúlt napok nyirkosabb, hűvösebb időjárása: a hétvégén intenzív felmelegedés veszi kezdetét.