Lifestyle

December havi szerelmi horoszkóp: A Nyilas örökké emlékezni fog arra, ami a hónapban történik vele

A Szűz végre találkozik azzal az emberrel, akire mindig is vágyott. Íme, a decemberi előrejelzésünk!

III.21. - IVI.20.

Kos

Ha van párod, akkor kétségek között őrlődhetsz decemberben. Légyvnyugodt, és ne veszítsd el a hitedet, mert a szerelmed mindenben a segítségedre lesz. A segítségével visszatalálhatsz önmagadhoz, és az elvesztett harmóniához. Amennyiben még keresed az igazit, decemberben sok szórakozási és ismerkedési lehetőséget tartogat neked. Hagyd, hogy udvaroljanak, járj el randevúkra, add önmagadat, és légy nyitott, mert Ámor, a szerelem angyala megjutalmaz érte.

IV.21. - V.20.

Bika

Ha párkapcsolatban élsz, egyre gyakrabban gondolkozol el azon, vajon a megfelelő ember mellett vagy-e, és vele képzeled-e el a jövődet. Ebben a hónapban alaposan gondolkodj el ezen, de ne kapkodd el a döntést! Szingliként, ha szeretnél párt találni az év utolsó hónapjában, akkor légy bátor és kezdeményező. A párkeresésre a két ünnep közötti időszak tartogatja a legszerencsésebb pillanatokat.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Érzelmileg felfokozott állapotban vagy decemberben. Szeretnéd, ha sokkal gyorsabban pörögnének az események és végre menne minden a maga útján. Nem tudod elfogadni, hogy akadoznak a dolgok, és semmi sem úgy alakulnak, ahogyan te azt elképzelted. Kezdeményezz! Lépj a tettek mezejére, ha ennyire türelmetlen vagy. A hónap közepétől már sokkal visszafogottabb leszel érzelmi téren, ekkor már ezt a hatalmas energiatöbbletet a munkádba teszed bele.


VI.22. - VII.22

Rák

A már meglévő kapcsolatod mélyebbé válik, de az is lehet, hogy új lehetőség adódik a szerelemre, romantikára. Úgy érezheted, eddig felületesen szemlélted a dolgokat, de még csak most kezdődik számodra igazán az élet. Arra is ráébredhetsz, hogy az elmúlt időszak nehézségei milyen mélyebb célt szolgáltak. Most minden új értelmet nyerhet az életedben és ezáltal a munkádban is sokkal jobban teljesítesz.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ha még egyedülálló vagy, akkor ebben a hónapban megismerkedhetsz valakivel, talán a munkád során. Ha párkapcsolatban élsz, akkor sok nehézségen mentél keresztül az elmúlt évben, de most itt az ideje, hogy elkezdj igazán dolgozni magadért, a boldogságodért, a kapcsolatodért. Az elkövetkezendő időszak lehetőséget teremt arra, hogy igazán stabil és tartós életet teremtsetek együtt magatoknak.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ha egyedülálló vagy, akkor ez a hónap elhozhatja számodra a boldogságot. Sorsszerű találkozásban lehet részed, végre megismerkedhetsz azzal, akire mindig is vártál. Amennyiben régóta párkapcsolatban élsz, akkor a pároddal az idei évben több válságos időszakot is átéltettek, de most elérkezett az idő, hogy ezen változtassatok. Higgy benne, hogy ezek a megpróbáltatások hosszú távon csak erősítik a kapcsolatotokat.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Ha párkapcsolatban élsz, akkor az érzelmeid meglehetősen csapongóak, emiatt akad néhány konfliktusod a kedveseddel. Ne engedd, hogy ez az érzés eluralkodjon rajtad és negatívan befolyásolja a szerelmi életedet. Amennyiben nincs párod, és az elmúlt időszak kudarcai után teljesen elvesztetted a reményedet, ne ess kétségbe, hanem légy türelmes, mert a karácsonyi ünnepek után minden jóra fog fordulni.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ha van párod, akkor ebben a hónapban próbálj meg minél több időt kettesben tölteni vele, mert ilyenkor alkalom adódik arra, hogy beszélgessetek a közös jövőről és célokról. Merjetek együtt nagyokat álmodni! Szingliként olyan emberek kerülhetnek az utadba, akikre soha nem gondoltál lehetséges partnerként, most mégis furcsa vonzódást érezhetsz irányukba. Nyisd ki a szíved, és válogass kedvedre a kínálatból!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ha egyedülálló vagy, ezekre a szép napokra egész életedben emlékezhetsz, mert a szerelemben csodálatos lehetőségek várnak rád. Amennyiben párkapcsolatban élsz, akkor sajnos viták és problémák adódhatnak a családi életedben, melyek igencsak megviselhetnek lelkileg. Ne hagyd elrontani a hangulatodat, beszéljétek meg a problémákat. Mire beköszöntenek az ünnepek az otthonodba újra visszatér a béke, mert a párod belátja, hogy túl sok teher van a válladon.


XII.22. - I.20.

Bak

Decemberben a Vénusz, a szerelem bolygója a jegyedben jár, ezzel jelentősen megnöveli az esélyeidet a szerelemben. Amennyiben keresed a szerelmet, most megtalálhatod azt a személyt, akire mindig is vágytál. Ha van párod, akkor az érzelmi kérdésekben egy kissé szélsőséges lehetsz, és nehezedre esik kompromisszumot kötni. Ha tartós boldogságot szeretnél, akkor légy egy kicsit rugalmasabb.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ha van párod, akkor ebben a hónapban fektess nagyobb hangsúlyt a romantikára, élvezzétek ki a hónap minden percét. Találjatok ki olyan programokat, amelyekre eddig nem volt lehetőségetek, mert ezzel még különlegesebbé tehetitek a kapcsolatotokat. Amennyiben még nincs kedvesed, akkor decemberben nagyon sok, új ember próbál majd a kegyeidbe férkőzni, de óvatosnak kell lenned, mert a sok jelölt közül nagyon nehéz lesz jól választani. Ne a külsőség alapján hozd meg a döntésedet!


II.21. - III.20.

Halak

Ha van párod, akkor nagyon jó lesz a decembered, mert szinte semmit nem kell tenned azért, hogy jól érezd magad a kedveseddel. Ha igazán emlékezetessé szeretnéd tenni az év utolsó hónapját, szervezz minél több romantikus programot. Amennyiben nincs kedvesed, akkor decemberben rengeteg alkalmad lesz az ismerkedésre. Jönnek az ünnepek, a szilveszteri buli, és bőven lesz lehetőséged arra, hogy hozzád illő partnert találj.

Leadfotó: freepik.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...