Lifestyle

Beszorult a szoláriumba a gyanútlan családanya: "Azt hittem, ez lesz a koporsóm"

Hirtelen rázáródott az ajtó, és hiába vetette latba minden erejét, hosszú ideig nem tudta kinyitni - ráaásul a segélykiáltásait sem hallotta senki.

Barna bőrre vágyott, helyette sikítófrászt kapott

Létezhet ennél kínosabb helyzet? Egy négygyermekes angol családanyával megtörtént minden nő rémálma: hosszú percekre csapdába esett a szoláriumban - írja a Wales Online. Natalie Rene azt remélte, hogy egy szoláriumbérlet segítségével barnább bőrre tehet szert, de a 33 éves hölgyet ehelyett kellemetlen, szinte már traumatikus meglepetés érte a helyszínen. Mikor ugyanis befeküdt a gépbe, az ajtó hirtelen rázáródott, ő pedig hiába vetette latba minden erejét, hosszú percekig képtelen volt azt kinyitni. Szerencsére az UV-lámpákat belülről is ki tudta kapcsolni, ám egy ideig senki nem hallotta meg a segélykiáltásait. Egyáltalán nem csoda, hogy a kelepcébe szorult Natalie pánikba esett. Végül öt perc telt el, mire a szoláriumszalon dolgozói meghallották az édesanya jajveszékelését. Mivel egymaguk képtelenek voltak kiszabadítani, végül még a tűzoltókat is riasztaniuk kellett.

Fotó: 123rf

Lapozz, ha kíváncsi vagy rá, hogy ért véget Natalie bizarr kalandja!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Gyakran találkozhatunk különféle konyhai praktikákkal a közösségi média platformokon, ezek közül néhány pedig különösen hasznos és életmentő.
Fashion&Beauty
Az évek során rengeteg új és kissé meglepő divattrendnek lehettünk már tanúi, a dupla derekú nadrágok pedig kétségtelenül közéjük tartoznak.
Fashion&Beauty
A krómozott körmök népszerűsége az egész év során töretlennek bizonyult, idén ősszel viszont új szintre lépett szépségük, ugyanis gyönyörű, meleg színekbe burkolják a leghűvösebb napokat is.