Lifestyle

Sokkot kapott a nő, amikor ráébredt: 4 hónapja egy idegen férfi él a lakásában, ő pedig még csak észre sem vette

A halálra rémült nő a TikTokon mesélte el felkavaró sztoriját. Évekkel ezelőtt vásárolta meg azt a házat, ahol most a két gyermekével él egy fedél alatt, ám nem mindig alszik otthon - gyakran előfordul, hogy csemetéivel a nagyszülőknél éjszakázik -, egyik reggel viszont, amikor a saját hajlékában akart álomba szenderedni, különös zajra lett figyelmes.

Nem hitte volna, hogy nincs egyedül a lakásban

Megszeppent hősnőnk 26 éves korában vásárolta meg azt a házat, ahol jelenleg is együtt él két gyermekével. Az igazsághoz viszont az is hozzátartozik, hogy nem minden nap használják az ingatlant: gyakorta előfordul, hogy a csemeték a nagyszülőknél éjszakáznak, édesanyjuk ugyanis nem ritkán 10-12 órákat dolgozik. Sőt, olykor a nő is csatlakozik hozzájuk, ilyenkor pedig teljesen üresen áll a ház. A TikTokon önmagára K-ként hivatkozó felhasználó nemrégiben a közösségi média népe elé tárta hátborzongató titkát: egyik reggel, amikor fáradtan hazaért a szülei házából, úgy döntött, alszik még egy keveset, mielőtt elkezdené a műszakját. Le is vetkőzött, majd békésen ágyba bújt - arra viszont nem számított, hogy nincs egyedül a lakásban, így pár másodperc múlva rendkívül kellemetlen meglepetésben volt része.

A hölgy már álomba is szenderedett volna, amikor hirtelen nyugtalanító neszezésre lett figyelmes...
Kattints a további képekért!

Az édesanya azonnal pánikba esett, amikor a zokogó kislányára pillantott.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Lifestyle
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!