Lifestyle

Van közös tetkód a pároddal? Itt a lista, melyik ciki közülük - Fotók

Párok közt gyakori, hogy egy idő után közös tetkót is csináltatnak, aztán persze akadnak helyzetek, amikor ezeket próbálják eltűntetni. Nekik is segítünk most!

Szerelem

Amikor már elfogytak a szavak, unalmassá és hiteltelenné váltak a szerelmes SMS-ek, kommentek, szívecskék és csókok, amikor már az esküdözés sem mindig működik, akkor általában eljön a pont, hogy a fiatal szerelmesek fejéből kipattan a közös tetoválás ötlete, amit ki lehet posztolni, hogy lássa az egész világ! Sok ilyet láthatott már mindenki a saját környezetében, és általában azt is, amikor a keresztneveket megpróbálják eltüntetni, lézerrel kiszedni vagy rátetováltatni valami egészen mást - írja a TWN.hu.

Lapozz a ciki tetkókért!

Fotó: 123rf

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Fashion&Beauty
Ahogy beköszöntenek a forró nyári napok, minden nő számára elsődleges szemponttá válik az izzadás minimalizálása. Ilyenkor a feltűzött frizurák válnak a legnépszerűbbé.
Lifestyle
Végre megtudhatod, hogyan készíthetsz otthon francia sültkrumplit olyan tökéletesen ropogósra, mint az éttermekben!
Lifestyle
A nő azt állítja, hogy a kedvese titkos életet él, de a férj szerint ennek semmi alapja nincs. Vajon tényleg van oka a féltékenykedésre a feleségnek ilyen üzenetek után?