Elindult a bugizás? Ebben a pelusban nem akadály, és a pocira is tökéletesen passzol

A babák mozgásfejlődésének fontos eleme a tánc, a zenére mozgás, történjen ez fekve, ülve vagy akár már állva. A Pampers Pants nagykövete, Kovács Ramóna személyi edző és 9 hónapos kisfia is ilyen mozgalmasan élik mindennapjaikat, ezért nem volt kérdés számukra a bugyipelus használata. A megújult Pampers Pants és az Apacuka zenekar összefogásának köszönhetően ezt a boldog és izgalmas időszakot megzenésítve is hallhatjuk legújabb, Bugipelus című babadalukban, aminek hallatán táncra perdülve most akár nyerhettek is! (x)

Az első mérföldkövek

A kisbabák nagyjából 6 hónapos koruk körül­* hatalmas fejlődési mérföldköveknek lehetünk tanúi. Ezek legfőképpen a mozgást és a táplálkozást érintik, ami viszont mind a kettőt, az a babák védelmét és komfortérzetét biztosító pelenka. Az addigi viszonylag statikus életmódot felváltják az izgő-mozgó, olykor táncos mindennapok. Erről mesélt a Pampers Pants bugyipelenka nagykövete, Kovács Ramóna személyi edző is:

„Olivér egy percre sem áll meg. 6 hónapos korában kezdett el kúszni, amit mára már tökéletesre fejlesztett. Most lett 9 hónapos, de már négykézláb helyzetből egyedül felcsücsül, és bizony fel is húzza magát álló helyzetbe mindenhol. Ott is, ahol nem kellene. Kíváncsi vagyok, mikor indul majd el nála a popórázás. Kalandos vele az élet, de hiába izeg-mozog egész nap és még éjjel is, a Pampers Pants körkörös gumírozása tökéletesen a helyén tartja a pelust. Onnan veszem le róla, ahová feladtam rá, nem mellesleg mindezt egyetlen mozdulattal**. Hálásak vagyunk, hogy nagykövetként tényleg egy olyan terméket ajánlhatunk mindenkinek, ami nekünk bevált, és ami még sosem hagyott minket cserben.”

A babapocak önálló élete

A babapocak mérete többször is jelentős változáson megy át a nap folyamán a babák gyors emésztésének köszönhetően. A teli pocak az etetés után fokozatosan visszahúzódik, majd etetéskor újra megnő. Hogy a jóllakottság érzéséhez kényelem és biztonság is társuljon, egy pelenkának ezt a folyamatos mozgást is követnie kell. Egy hagyományos pelenka ilyen mértékű pocakmozgás után kitágulhat, és menthetetlenül utat engedhet a vizeletnek vagy akár a híg székletnek. A Pampers Pants bugyipelenka 360 fokban, körös-körül rugalmas derékgumírozása, valamint dupla védőgáttal ellátott combrésze azonban tökéletesen illeszkedik a baba alakjához, pocakméretének ingadozásához, garantálva ezzel a tökéletes védelmet és kényelmet.

Így történik, hogy a Pampers Pants bugyipelenka minden helyzetben tökéletesen #passzolapocira. Legyen az mocorgás, finom falatok vagy egy kis tánc. Ennek az életérzésnek dedikálta az Apacuka zenekar is új dalát, a Bugipelust, melynek segítségével most nem csak a bugyipelusban bugizás lehet gondtalan, de akár az 1 havi pelenkaadag beszerzése is.

Bug(y)ipelusra fel!

Figyelem, Anyukák, Apukák! Örökítsétek meg a dal okozta boldog, táncos, izgő-mozgó pillanatokat és töltsétek fel ezt a körülbelül 10 másodperces videót IDE! Kérjétek meg ismerőseiteket, hogy szavazzanak rátok az oldalon, akár naponta, és legyetek ti a legbugisabbak és a 10 szerencsés egyike, aki 1 havi pelenkacsomagot nyer majd! A játék további részletei és a sorsolások pontos dátumát megtaláljátok a honlapon.

* Már 3-as mérettől (6-11 kg) kapható
** A rugalmas derékrésznek köszönhetően könnyű felhúzni, oldalt feltépve lehúzni, majd a ragasztószalaggal használat után feltekerni és kidobni.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!