Lifestyle

Íme, a fogyás ősi titka: villámgyorsan olvadnak majd a felesleges kilók, ha követed ennek a csodadiétának az alapelveit

A buddhizmus követőinek életmódjuknak és hitüknek köszönhetően mindig sikerül megvalósítaniuk azt, ami manapság csak keveseknek adatik meg: a teljes testi, lelki és szellemi harmóniát.

Kerülj harmóniába önmagaddal!

Sok valláshoz hasonlóan a buddhizmusnak is vannak étkezésbeli korlátozásai és hagyományai, melyeket könnyedén bevezethetünk a mindennapjainkba – az ősi táplálkozási módszer előnye, hogy nincsenek szigorú szabályok arra vonatkozóan, mit ehetünk és mit nem. A központjában egy bizonyos hitvallás áll miszerint, ha harmóniában vagyunk önmagunkkal a fogyás is egyszerűbb lesz. Annak ellenére, hogy némi kitartást igényel, villámgyors súlycsökkentést eredményezhet, emellett egészséges, és a szervezetet is méregtelenítheti. Részletek a galériában!

Buddha szerint minden nap egy 9 órás időintervallumban kellene étkeznünk, így tulajdonképpen mindegy mit eszünk, visszanyerhetjük erőnket, könnyebben alszunk és még fogyhatunk is. Egy átlagos ember számára ez a szám elsőre sokkolóan hathat, hiszen képesek vagyunk akár az egész napot végig enni, azonban, ha sikerül fokozatosan lecsökkenteni ezt az idősíkot, akkor azt szervezetünk biztosan meghálálja, hiszen energikusabbak leszünk és még a fránya zsírpárnáink is csökkenni fognak.
Kattints a további képekért!

Jobb, ha tudod: noha sok helyről hallani, hogy a léböjtkúrának köszönhetően csak úgy olvadnak a pluszkilók, a módszer valójában sokkal ártalmasabb, mint gondolnád.

Leadfotó: 123rf
Forrás: Blikk

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Te próbáltad már a mazsolás vizet? Nos, sokan még csak nem is hallottak erről a csodaitalról, pedig hihetetlen, milyen hatást gyakorol egészségünkre és egész szervezetünkre nézve!
Sztárok
Noha Vilmos kicsivel mindig is népszerűbb volt öccsénél, Harrynél, van egy bizonyos dolog, ami miatt a trónörökösben lángra gyúlt a féltékenység a sussexi herceg iránt.
Lifestyle
Bár az ecetről sokan úgy gondolják, mindenhol is bevethető, ez egyáltalán nem így van, ugyanis savassága akár komoly és visszafordíthatatlan károkat is okozhat otthonunk berendezési tárgyaiban.