Lifestyle

Súlyos szindróma jele lehet, ha felébredsz nassolni éjjelente: Jobb, ha mielőbb teszel ellene

Mind szeretünk nasizni este, de vannak határok.

Egy szindróma tünete lehet

Mindannyian bűnösek vagyunk abban, hogy kihagyjuk a reggelit, és azt mondjuk magunknak, hogy majd vacsorára többet eszünk, hogy kárpótoljuk. Ha azonban azon kapod magad, hogy a napi táplálékbevitelednek nagy részét este eszed meg, vagy a szokásosnál gyakrabban ébredsz fel éjszaka nassolásra, akkor bizony, nagy eséllyel ebben a szindrómában szenvedsz.

A NES egy olyan állapot, amely két kulcsfontosságú dolgot egyesít: az éjszakai nassolást és az alvászavart. Előfordulhat, hogy este egy bizonyos időpont után sokat eszel, nehezen alszol el, és az is előfordulhat, hogy az éjszaka közepén felébredsz, és azonnal a hűtőszekrényhez vagy a nasis fiókhoz vezet az utad. Bár a NES nem tekinthető életveszélyes állapotnak, kezeletlenül hagyva egészségügyi problémákat okozhat a későbbiekben, például súlygyarapodást, álmatlanságot és mentális betegségeket.
Kattints a további képekért!

Forrás: Metro Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Vasárnap a 89 éves, világhírű olasz divattervező, Giorgio Armani nem mindennapi showja zárta a milánói divathetet, aki egy mesebeli téli kertet álmodott meg a 2024-es őszi-téli kollekciójában.
Lifestyle
Milliók döbbennek meg a friss internetes bejegyzések és hírek kapcsán - azt mondják, fogalmuk sem volt erről. Az egyik márka telefonjai ugyanis egy titkos mikrofonnal vannak ellátva.
Lifestyle
Már egy kis adag is halálos lehet belőle, hiszen ötezerszer erősebb a heroinnál. Az elefántdrog már Európában van.