Lifestyle

Budapest tengerpartjára látogat a FINA – A Lupa ad helyet a nyíltvízi versenyeknek

Idén ismét a Lupa ad helyet a FINA nyíltvízi versenyeinek.

FINA a Lupán

A korábbi nagy sikert követően a világ egyik legnagyobb sportrendezvénye, a FINA Világbajnokság 2022-ben visszatér Magyarországra, a nyíltvízi úszóversenyek pedig Budapest tengerpartjára, a fantasztikus hangulatú Lupára – közölte a Presspresso.

„A Lupa kristálytiszta vize már tavaly májusban is gyorsan elnyerte a teljes európai élvonal tetszését, bár a néhány hidegebb áprilisi hét miatti vízhőfok, illetve a pandémia miatt még teljesen zártkörben tartott versenyek hűvösebb hangulatban teltek. Úgyhogy már csak ezért is várjuk nagyon, milyen pezsgő-vibráló atmoszférája lesz a vb-napoknak a klasszikus nyárban, immár hatalmas közönség előtt” – mondják a FINA szervezői.

A strand természetesen továbbra is várja vendégeit, azonban a verseny miatt lezárt Beach egy részét a strandolók – a világverseny ideje alatt – nem használhatják, ezért a Lupa a vendégek megértését kéri. Június 20-tól tehát megváltozik a „csobbanási rend” Budapest tengerpartján, de ez nem zavarja a hűsölni vágyó strandolókat, hiszen kedvenc területeik, mint a Sportpályák, Vidámpart, a Wibit, a Beach Clubbok és szolgáltatások továbbra is zavartalanul üzemelnek.

„Jó időre számítunk és nagyon izgalmas versenyekre, tehát igyekszünk fürdővendégeinknek is megfelelni és a világverseny kiemelt helyszíneként is helytállni, ezért mostantól, a versenysorozat végéig a vendégeket a Beach mellett a nemrég megújult Lupa Öböl is várja”

– mondta Németh Zoltán, a Lupa sportmenedzsere.

Karikó Katalin kedden megkapta az Európai Szabadalmi Hivatal Európai Feltalálói Díját több évtizedes kutatói pályájának elismeréséül.

Leadfotó: MTI/Varga György

Oldalak

Lifestyle
Recept
Nincs is jobb egy meleg napon egy hűsítő Aperol spritznél. Nem kell ám koktélbárba menned ahhoz, hogy igyál egyet, hiszen otthon is pofon egyszerűen el tudod készíteni.
Lifestyle
A 28 éves fitnesz influenszer élete legkínosabb pillanatáról rántotta le a leplet - ennél rosszabbat tényleg nehéz elképzelni.
Lifestyle
Szeretek a szavakkal játszani, és ahogy leírtam ezt a címet, feltűnt, hogy az el-altatniban benne van, hogy el. Tőlünk el, vagyis a távolítás. A fel-tölteniben pedig az emelés, akár a felemelés a...