Lifestyle

Úgy fog ragyogni az arcod, mint azelőtt soha: edd ezeket az ételeket, és megszépül a bőröd

Ha gyönyörű, üde és sima bőrre vágysz, érdemes beépítened az étrendedbe az alábbi élelmiszereket, hatásukra ugyanis elképesztő változást tapasztalhatsz, valahányszor belenézel a tükörbe.

Belső gondoskodás

Mindenki szép bőrre vágyik, ami számottevően befolyásolja az önbizalmat és az önbecsülést, valamint erős hatással van az általános közérzetre. Mivel arcod állapota életed folyamán különféle külső tényezőknek van kitéve, nagy jelentősége van annak, hogy észben tartsd: a megfelelő hidratálás és a napvédelem, valamint a tudatos bőrápolás összjátékától függ, mennyire és milyen sokáig tudhatod egészségesnek. Ám a sokféle kozmetikai termék még nem elegendő ahhoz, hogy ideálisan gondoskodj róla: kulcsfontosságú, hogy belülről is olyan szintű alapossággal ápold, mint kívülről. Nem mindegy tehát, milyen tápanyagokat viszel be a szervezetedbe, ahogyan az sem elhanyagolható kérdés, mekkora az a mennyiség, amit feldolgozott élelmiszerekből fogyasztasz. Kis odafigyeléssel bőröd sokáig olyan sima, rugalmas és friss lehet, hogy szinte sosem lesz szükséged alapozóra; galériánkban eláruljuk, melyek azok az ételek, amik segíthetnek ebben!

Az avokádó tele van olyan tápanyagokkal és egészséges zsírokkal, amik nagyon jó hatással vannak az arcodra. Segítenek megőrizni a bőr hidratáltságát, rugalmasságát, és lassítják az öregedés folyamatát, ezen kívül tele van vitaminokkal és antioxidánsokkal.
Kattints a további képekért!

A különböző dióféléket leggyakrabban fizikai hámlasztóként használják a bőrápolásban, ami nem mindenkinek ajánlott. Viszont nem ez az egyetlen létező felhasználási módja ezeknek a csodamagvaknak.

Leadfotó: 123rf

Forrás: Bors

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Alaposan átgondolják a magyarok, hogy milyen péktermékeket tesznek a kosarukba. Akárhogy szeretnénk, a kenyér, és sokak kedvence, a zsemle árában nem lesz érzékelhető a változás pozitív irányban.
Lifestyle
Ahogy az egészséges táplálkozás egyre inkább a reflektorfényebe kerül, úgy kezdenek egyre többen odafigyelni a mértékletes cukorfogyasztásra. De vajon mennyi is az ideális mennyiség?
Lifestyle
Fantasztikusan működő ösztönökre, átlagon felüli intelligenciára, páratlan gyorsaságra és tökéletes megfigyelőképességre lesz szükséged a sikerhez.