A legjobb Black Friday ajánlatok - Itt a lista, amivel sokat spórolhatsz

Én imádok vásárolni és szerintem nem vagyok ezzel egyedül. Azt még jobban szeretem, ha akciósan tudom beszerezni a kedvenc dolgaimat, ezért alig várom már, hogy elstartoljon az idei Black Friday. Most pénteken rengeteg akcióval várják a különböző cégek a vásárlás szerelmeseit, ha szemfülesek vagyunk, akár 90%-al olcsóbban is beszerezhetjük a kiszemelt árut. Összeszedtünk most 8+1 ajánlatot, amit nem érdemes idén kihagynod!

eMAg - Mindent egy helyen

Az eMAG is november 25-re időzíti legnagyobb akcióját. Közel 450 ezer szuper termék közül válogathatunk és akár 80%-ot is megtakaríthatunk, ha ügyesek vagyunk. Egy mobil alkalmazás segítségével még egyszerűbben fizethetünk, így semmi sem áll az utunkban, hogy lecsapjunk a legjobb ajánlatokra.

Premier Outlet - Még több akció

A biatorbágyi outletközpont egész hétvégén, péntektől vasárnapig, 3 napon keresztül vár minket akciókkal. Akár 90 százalékos kedvezménnyel válogathatunk az őszi-téli kollekciók között. A kuponokat letölthetjük az outletközpont weboldaláról, de akár a Premier Outlet saját telefonos applikációján is megnézhetjük az ajánlatokat, és a kuponokat a telefonunkon megmutatva egyszerűen lehívhatjuk a kedvezményeket.

Brands.hu - Online még egyszerűbb

Az oldal rengeteg meglepetéssel készül, melyek közül az egyik az, hogy aki november 21 és december 20 között rendel, az belépőjegyet nyerhet a nagy sikerű Cirque du Soleil Varekai előadásra. Természetesen az akciós kínálat is nagyon bő lesz, szinte biztos, hogy megtalálhatjuk a kedvenc darabjainkat, sőt, akár 90 százalékot is megtakaríthatunk ezen a napon.

Lapozz, még több akciós ajánlatért!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!