Lifestyle

Ne legyen minden reggel egy lidércnyomás - Bevált gyakorlati tippek, hogy jól induljon a nap

Kellő tudatossággal kialakíthatunk magunknak egy olyan reggeli rutint, amivel az egész napunkat megalapozhatjuk. Mutatjuk, mit tehetsz a kiegyensúlyozott reggelekért.

A legnépszerűbb videós tartalmak egyike

Nem véletlen, hogy a videómegosztó portálokon a reggeli rutinnal kapcsolatos tartalmak folyamatosan a legnépszerűbbek között vannak. Bár az avokádós szendvicsektől és millió lépéses arcápolási praktikáktól hemzsegő videók ritkán tükrözik a valóságot, arra mindenképpen jók lehetnek, hogy némi inspirációt gyűjtsünk belőlük.

A valóságban szinte mindannyian küzdünk a reggelekkel. A legtöbben fáradtan, nyűgösen kelünk, felhörpintünk éhgyomorra egy gyors kávét, majd rohanunk a munkahelyünkre, ahol aztán kínok kínját átélve várjuk, hogy hazamehessünk, hogy aztán berakhassuk a mosást és megírjuk a gyerekkel a leckét - tagadhatatlan, hogy ebben a körforgásban nem sok vonzó van.

Nem szabad azonban hagyni, hogy az életünk ebben a kerékvágásban teljen el - ha már csak a reggeleinket egy kicsit másképp alakítjuk, sokkal boldogabban, kiegyensúlyozottabban indulhat a reggel, ami az egész napunkra is hatással lesz.

Kíváncsi vagy, nekünk milyen praktikák váltak be? Kattints galériánkra.

A jó reggeli rutin alapja az, hogy korán felkelünk - igen, még a szokásosnál is korábban, hiszen időt kell szánnunk arra, hogy valami jót tegyünk magunkkal. Gondoljuk át, hogy az újonnan bevezetett szokások megvalósításához mennyi időre van szükségünk és aszerint álllítsuk be az ébresztőt. Eleinte nehéz lesz rávenni magunkat, de ha látjuk, mennyi mindent ad nekünk, könnyebben fogjuk venni a hajnali felkelést.
Kattints a további képekért!

Fotók és lead fotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Bebizonyosodott, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatát semmi sem tudja megrendíteni. Valóban szerencsések lehetnek, hogy egymásra találtak.
Fashion&Beauty
Azt gondolnánk, hogy a magas nőknek nem jelent kihívást a mindennapi öltözködés, mert modell alkatuknak köszönhetően szinte bármit felvesznek, az divatosan áll nekik. Pedig ez nem így van, az egyik...
Lifestyle
A Mérleget ma hatalmas csalódás éri. Napi horoszkóp!