Megszállta az ördög ezt a kislányt?! Teljesen bepánikolt a bébiszitter attól, amit látott

Előző cikkünkben 8 bizonyítékot szedtünk össze arra, hogy a babafigyelő sajnos nemcsak cuki pillanatokat, hanem egyenesen hátborzongató történéseket is rögzíthet. Most egy újabb esetre bukkantunk, ezúttal egy csodaszép bébiszitter osztotta meg, mit látott a monitoron.

Feje tetejére állt a gyerek

Mikaela Long azzal szerzett megának hírnevet, hogy viccesebbnél viccesebb videókat posztolgatott a Vine elnevezésű oldalra. Nemrégiben azonban egy olyan élményt osztott meg a követőivel, amit még véletlenül sem neveznénk humorosnak. Sőt.

Long elmesélte, hogy életében először vigyázott az unokahúgára, amikor valami olyat látott a babafigyelőn, amitől teljesen bepánikolt. "Ez volt az első alkalom, hogy vigyáztam rá és akkor megláttam, hogy az unokahúgom a feje tetején alszik." - írta a képhez Long, majd hozzátette: "A szülőket hívjam vagy egy ördögűzőt?" Persze le is fotózta a kicsit, így mi is retteghetünk egy kicsit:

Több mint 50 ezer ember osztotta meg a fotót, és a legtöbben egyetértettek abban, hogy ez valóban hidegrázós. "Azt hittem, ez egy részlet a Paranormal Activity című filmből!" - írta egy kommentelő, utalva a magyarul Parajelenségek címmel megjelent filmre, ami halálosan ijesztően mutatja be, hogyan tör egy család életére a házban lakó kísértet.

Az anya is nyilatkozott az ügyben - olvasd el, mit mondott!

Fotók: buzzfeed

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!