Lifestyle

Semmi jóra nem számíthatunk: ezek Baba Vanga éjsötét jóslatai 2023-ra – Szörnyű, miket jövendöl a balkáni Nostradamus

Nem árt már most felkészülnünk arra, mik várhatnak ránk 2023-ban – egy biztos, a balkáni Nostradamus jóslatai közül már több is valósággá vált az elmúlt években.

Vajon mind valóra válik majd?

Nostradamus talán a leghíresebb látnok, akinek számos jóslata beteljesült már a múltban, de az ezotéria hívői minden bizonnyal találkoztak már Baba Vanga nevével is, hiszen a bolgár jósnő is előállt már jó pár éjsötét próféciával, melyek közül szintén több valósággá vált. A gyermekkorában megvakult Vanga megjövendölte például a Szovjetunió felbomlását, a csernobili atomerőmű-balesetet, Sztálin halálának dátumát, a 2001. szeptember 11-ei terrortámadásokat, valamint Diana hercegné halálát is, akiről úgy vélte, Károllyal való házassága megöli majd őt. Rémisztő tehát, hogy a jósnő milyen tűpontosan látott előre bizonyos dolgokat, így nem csoda, hogy sokan már a látnok 2023-ra vonatkozó jóslatait nyálazzák át, hogy felkészüljenek az elkerülhetetlenre – nos, egy biztos, a bolgár származású nőnek a jövő évre is vannak próféciái, galériánkban mutatjuk, melyek ezek!

A Föld pályája irányt változtat Baba Vanga szerint a Föld pályája valamilyen módon megváltozik majd – habár a jósnő nem fejtette ki pontosan, hogy mire gondolt, azt előre bocsátotta, hogy a változás pusztító következményekkel jár majd, hiszen a bolygó jelenleg tökéletes egyensúlyban van, így a legkisebb elmozdulás is nemkívánatos és rendkívül káros változásokat idézhet elő az éghajlat és a tengerszint tekintetében. Ha a Föld közelebb kerülne a Naphoz, az megnövekedett sugárzást és soha nem látott hőmérséklet-emelkedést eredményezne, ami a gleccserek rohamos olvadásához és a tengerszint emelkedéséhez vezetne, így globális vészhelyzet alakulna ki. Utóbbi akkor is megtörténne, ha a bolygó távolabb kerülne a Naptól, hiszen akkor egy jégkorszak venné kezdetét.
Kattints a további képekért!

Közös amerikai-dél-koreai hadgyakorlat kezdődött hétfőn Dél-Korea partjainál, egy nappal azután, hogy észak-koreai újabb rakétakísérleteket hajtott végre.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Halak hirtelen felindulásból kiléphet a munkahelyéről. Napi horoszkóp!
Sztárok
Az üzlet tulajdonosa az ezredforduló környékén fedezte fel magának a 20. századi magyar prózairodalom zsenijét, s rögtön a szívébe zárta a műveit.
Sztárok
2013-ban kötötték össze az életüket, házasságukból három gyermek született.