Lifestyle

Hamarosan jön a világ legsikeresebb filmjének folytatása - itt a magyar nyelvű előzetes

2009-ben jött, látott és győzött James Cameron Avatarja: a különleges látványvilágú szuperprodukció csillagászati méretű bevételt termelt, meghonosította a filmiparban a 3D-technológiát, és nézők milliói számára jelentett nívós szórakozást. Hamarosan a mozikba kerül a folytatás, a magyar nyelvű előzetes épp most látott napvilágot.

A jó munkához idő kell: 13 év után jön az Avatar 2

James Cameron hosszú évtizedek óta Hollywood egyik legbefolyásosabb mozidirektorának számít, nevéhez számtalan forradalmi látványvilágú fantasztikus film (A mélység titka, Terminátor 1-2, Alien 2) vagy épp melodráma (Titanic) fűződik, és bár az utóbbi bő egy évtizedben egyetlen nagyjátékfilmet sem tett le az asztalra, a mai napig közel végtelen lehetőségekkel rendelkezik a tengerentúli filmiparban. 2009-ben ismét - immár sokadszorra - vérfrissítést hozott a látványorientált hollywoodi produkciók piacára: Avatar című science fiction elemekkel tarkított fantasztikus filmje csillagászati méretű bevételt termelt, meghonosította a mozgóképek körében a 3D-technológiát (melyet az elkövetkezendő években szinte minden magára valamit is adó amerikai filmkészítő bevetett a tuti siker érdekében), és nézők milliói számára jelentett nívós szórakozást. Régóta tudjuk, hogy Cameron eleve nem csupán egyetlen moziban gondolkodott, hanem hatalmas filmszériává kívánja duzzasztani az Avatar-mítoszt. A jó munkához persze idő kell, nyilván ezzel magyarázható, hogy a második epizód tizenhárom év "késéssel" kerül majd a filmszínházakba. Az Avatar: A víz útja című film előzetese mindenesetre most magyar nyelven is debütált.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Sanna Marint általában hivatalos, elegáns és visszafogott szettekben láthatjuk csak munkájából és pozíciójából kifolyólag, most azonban fehér estélyit öltött magára, amiben úgy tündökölt, akár egy...
Utazás
Lehet, hogy korábban már találkoztál ezzel a bejegyzéssel, azonban számos platformon újra megosztották azt a két képet, ami 35 év különbséggel készült.