Hirdetés

A Kosoknak küzdeniük kell a pénzért, a Rákoknak új munkát ajánlanak - Áprilisi pénzhoroszkóp

Pénz nélkül nagyon nehezen lehet élni, ezért fontos, hogy tudd, mi vár rád a következő hónapban - anyagi szempontból. Vajon tele lesz a pénztárcád, vagy inkább szűkölködnöd kell? Olvasd el a pénzhoroszkópot, és minden részletre fény derül!

Kos:
III.21. - IV. 20

Lehet, hogy meg kell küzdened most a pénzért. Olyan nehézségek jöhetnek, amikre nem tudsz felkészülni, melyeket valahol titkok takarnak, talán előző életből jövő elszámolások. Nem vagy mostanában nagy formában, nem megy könnyen a teremtés, a sport, valahol elfolyhatnak energiáid. Mi lehet az oka? Talán egy csalódás, és nem tudod elfogadni, hogy nem az történt, amit te akartál, hogy más másképp gondolkodik. Ha tudsz engedni akaratodból, türelmetlenségedből - visszakapod lendületed.

Szeretnéd tudni, 2016-ban mi vár a Bakokra pénzügyek terén? Az éves pénzhoroszkópért kattints ide!

Párra vágysz? Keresd fel a Femrandi.hu-t!

Bika:
IV.21. - V.20.

Nagy örömödre váratlan pénzösszeg érkezhet, melyért valamikor megdolgoztál, csak eddig nem érkezett meg. De most itt van! Jó kedved megoszthatod szüleiddel, családoddal, társaddal, hisz amit veszel belőle, őket is érintheti. Lehet ez könyv, utazás, otthonodba egy régen vágyott tárgy. Egészséges táplálkozásra, vitaminokra vagy sporteszközökre is költhetsz. Váratlan kiadásokra is számíthatsz. Vigyázz, hogy a költekezésben ne ess túlzásokba, legyen mindig tartalékod.

Szeretnéd tudni, 2016-ban mi vár a Bikákra pénzügyek terén? Az éves pénzhoroszkópért kattints ide!

Párra vágysz? Keresd fel a Femrandi.hu-t!

Ikrek:
V.21. - VI.21.

Bőség a bevételben, bőség a kiadásban. A lélek mélysége is érdekelhet most, melyre hajlandó vagy akár áldozni is – legyen ez könyv, tanfolyam vagy egy olyan utazás, mely a felszínes világnál többet ad mind tudásban, mind érzelemben. Nem szoktál szenvedélyes lenni, de most a nagy érzelmek hatására, mely lehet egy igazi, testi-lelki nagy szerelem is – ész nélkül beleszaladhatsz nagyobb költekezésbe. Otthonod sem bánja, ha pénz érkezik, akár felújításba vagy egy nagyobb házba való költözésbe is foghatsz.

Szeretnéd tudni, 2016-ban mi vár az Ikrekre pénzügyek terén? Az éves pénzhoroszkópért kattints ide!

Párra vágysz? Keresd fel a Femrandi.hu-t!

Rák:
VI.22. - VII.22.

Otthonodban lehet, hogy a vízvezetékekkel probléma adódik, melyre most már muszáj pénzt áldoznod, hogy rendbe legyen téve. Szerencsére van, érkezik, bár meg is dolgozol, dolgoztál érte. Váratlan munkalehetőség is jöhet, mely az anyagi javakban is érzékelhető lesz, és lendületet ad a további teremtéshez. Vigyáznod kell, hogy megtaláld a határaid, mert oly erős akarat van most benned, mely által talán észre sem veszed, hogy tested már nem bírja a feszítést, és kénytelen lesz megállítani. Kicsit lazíts!

Szeretnéd tudni, 2016-ban mi vár a Rákokra pénzügyek terén? Az éves pénzhoroszkópért kattints ide!

Párra vágysz? Keresd fel a Femrandi.hu-t!

Fotó: flickr.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!