Lifestyle

Ma már nem találod ki, melyikük az anya és ki a lánya! - Fotók

Hétgyermekes anyukát csodál a világ.

Példakép lett

Alyssa és Jessica között pontosan húsz év van. Az édesanya 44 éves, a lánya nemrég töltötte a 24-at. Első ránézésre már csak azt nehéz megállapítani, ki melyik a legfrissebb képükön. A szexi anyuci hetente háromszor jár edzőterembe. Rendszeresen oszt meg onnan képeket is, de örömmel posztol a terhességeiről, a családjáról: a férjéről és - kapaszkodjatok meg - hét gyermekéről. Kislánya képeihez többen is odaírták, olyan, mintha testvérek lennének. Tény, Jessicának nagyon jók a génjei, de alaposan meg is dolgozik azért, ahogy kinéz. 

Lapozz, a cikk folytatódik!

Fotó: instagram.com/jessicaenslow

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Talán te sem gondoltad volna, de a növényi alapú tejalternatívák közül a mandulatej mögött bizony a zabtej a legnépszerűbb választás, amely az elmúlt időszakban igencsak éles vitákat váltott ki,...
Lifestyle
A tulipán virágzása elképesztő és káprázatos látvány, viszont ahhoz, hogy sokáig tartson a csoda, meg kell adni a növényeknek a megfelelő gondoskodást.
Sztárok
Balogh Levente és a kislánya között nagyon jó a kapcsolat. Ez onnan is látszik, hogy Szimi oda is tud pörkölni néha az édesapjának.