Égő házhoz riasztották a tűzoltót - Könnyekben tört ki, amikor meglátta, mi van odabent

Néhány héttel ezelőtt felcsapó lángokhoz riasztották a New York-i tűzoltókat. Amikor kiértek a Long Island-i házhoz, csodálkozva látták, hogy már eloltották a tüzet, és a párnak, aki ott él, egyáltalán nem akaródzik beengedni őket a házba. Az egyik tűzoltó rosszat sejtett és kérdés nélkül behatolt a lakásba - amit pedig ott talált, azt soha nem felejti el.

A tűzoltó könnyekben tört ki

A tűzoltó - aki nevét nem vállalta a nyilvánosság előtt - a porig rombolt konyhában 4-5 kutyát talált, a ház többi részében pedig további ebekre bukkant. Meg se tudta számolni, hányan vannak - írja a The Dodo. A füst fojtogató volt, így a férfi minden ajtót és ablakot kinyitogatott, útja során egyre több és több négylábúra akadt. Egyik pillanatban egy kutya futott el mellette és bekúszott egy másik ajtó alatt található résbe. A tűzoltó követte és borzalmas látvány tárult a szeme elé: rengeteg kutyus feküdt egy sötét szobában a padlón, beborítva sárral, piszokkal, ürülékkel, bogarakkal, legyekkel. Étel nem volt nekik kitéve és víz is nagyon kevés.

A tűzoltó azonnal odament a tulajdonoshoz és kérdőre vonta. A férfi csak annyit mondott, hogy hivatásos tenyésztő és kizárólag az ő dolga, mi zajlik ebben a házban. A tűzoltó kijött a béketűrésből és könnyek között igyekezett vissza a kutyákhoz. "Nagyon sok szörnyű dolgot láttam, de az, ahogy itt az állatokkal bántak, a szokásosnál is jobban megrázott. Csak az érdekelt, hogy kivigyem őket ebből a házból."

A kutyák, ahogy kinyíltak előttük az ajtók, szétszaladtak és átfutottak a szomszédhoz. Az ott lakók meg voltak döbbenve, mert eddig egyetlen ebet sem láttak a másik házban. A tűzoltók rájöttek, hogy a kutyák soha nem voltak még kint, nem tudták, milyen érzés például a füvön sétálni.

A történet folytatásáért kattints!

Fotók: thedodo.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!