Lifestyle

Döbbenetes eredményeket fogsz tapasztalni: ez történik a testeddel, ha nem iszol többé alkoholt

Mindenkinek jól esik néha legúrítani pár pohár alkoholos italt, s bár ez a szokás rengeteg ember életéhez hozzátartozik, valójában sokkal jobban járunk akkor, ha nemet mondunk az italozásra.

Mi történik, ha abbahagyod az italozást?

Az alkoholfogyasztással kapcsolatban nagyon megosztó vélemények vannak, hiszen míg egyesek bármikor szívesen hódolnak a szenvedélyüknek – főleg egy nehéz, megpróbáltatásokkal teli nap után esik a legjobban kiengedni a fáradt gőzt–, addig mások még egy baráti összejövetel vagy valamilyen ünnep apropóján sem fogyasztanak egy korttyal sem. Igazság szerint az alkohol elhagyásával sokkal többet használunk a szervezetünknek, ugyanis számos pozitív hatása van annak, ha leszokunk róla, vagy minimalizáljuk a fogyasztását. Galériánkban eláruljuk, mit tapasztalhatsz, ha abbahagyod az italozást:

Néhány nap alkoholmegvonás után azonnal érezni fogod, hogy a bőröd szinte újjászületik: fiatalosabb, simább, szebb, teltebb és kevésbé száraz lesz, és mind kevesebbszer kell majd megküzdened a zavaró pattanásokkal. Az alkohol többek között vizet von el a testből, következésképp a bőrből is, ami így nagyon kevés tápanyagot kap.
Kattints a további képekért!

Itt egy pohár, ott egy pohár – szép lassan össze is áll a kép. Egyáltalán átlátod még a helyzetet? Ez a 3 legbiztosabb jele, hogy túl sokat iszol.

Leadfotó: Unsplash
Forrás: healthline.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A növekedés üteme egy ideig még nem fog változni, sőt 2040-re a 8,5 milliárdos plafont is elérheti a világ népessége, az évszázad végéig azonban fontos változásokkal kell számolni.
Sztárok
A celebritás a Nő a Tét című talkshowjának új adásában arról is szót ejtett, milyen nehézséget jelentett számára végigcsinálni 2009-es, emlékezetes Playboy-fotózását.
Home&Design
Legszívesebben mindegyiket elkészítenénk és naponta cserélgetnénk őket, annyira gyönyörűek!