Lifestyle

Napi horoszkóp, 2023.03.18.: A Mérleg hatalmas vitába keveredhet a munkahelyén.

A Bika pozitív változásokra számíthat. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

A mai napon nézz befelé, hogy jobban megismerd önmagadat és fejleszd önismeretedet, fokozd tudatosságodat. Próbáld meg intuitív módon megérezni, hogy mire is van szükséged. Igyekezz elvonatkoztatni az anyagi világtól, megszokásaidtól, rutinodtól.


IV.21. - V.20.

Bika

Már mutatkoznak a pozitív változások jelei, kitartásodnak köszönhetően sikerül végre egyenesbe hoznod az anyagi helyzetedet. Amennyiben munkahelyváltáson vagy esetleg új tanulmányokban gondolkodsz az nagyon szerencsésen alakulhat.


V.21. - VI.21.

Ikrek

A munkáddal kapcsolatos teendőid most több figyelmet igényelnek tőled, ne sajnáld rá az idődet. Hidd el, minden befektetett energia megtérül. Végtelenül makacs tudsz lenni, ha valamit a fejedbe veszel, nehéz eltéríteni tőle. Pedig a munkád sikere most azon múlik, mennyire tudsz együttműködő lenni.


VI.22. - VII.22

Rák

Ideje rendbe tenned anyagi dolgaidat, de ehhez az is kell, hogy megtanuld értékelni a saját tudásodat, képességeidet. Csak is így érheted el, hogy mások megbecsüljenek. A mai nap hozhat számodra tanulási lehetőségeket, mindenképpen élj vele.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A mai nap energiája arra ösztönöz, hogy hozd ki magadból a maximumot. Találd meg miben tudnál kiteljesedni, mi az, amitől gazdagnak, teljesnek érzed az életedet és, hogy kik lehetnek ebben a segítségedre. Vigyázz a kapcsolataidra, mert nagy szükséged van azokra, akik mindenben támogatnak téged.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Nem mindig kellemes szembesülni saját magunkkal. Márpedig ma könnyen megeshet, hogy a párod vagy környezeted jelzi, melyek azok a dolgok, amelyeken változtatnod kellene. Most meg is tudod tenni, az Ikrek jegyében járó Mars hatalmas lelkierőt ad, hogy túllépj a saját korlátaidon.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Az Ikrek jegyében járó Mars indulatosabbá tehet, nehezebben értesz szót a többiekkel. Amennyiben otthon vagy a munkahelyeden konfliktusokba keveredsz, mondd ki őszintén, hogy mi bánt és mit szeretnél, ne gyűjtögesd a sérelmeidet. Csak így találhatsz rá a megoldásokra.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Rutinosan fogadod az életedbe váratlanul bekövetkező változásokat, ezért talán meg sem lepődsz, hogy a mai nap folyamán egy-két fontos dolgot át kell értékelned. Elsősorban anyagi természetű kérdésekkel kell szembenézned, az eddig költekezési szokásaid nem fognak tovább működni.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Most olyan kihívásokra van szükséged, amelyek kibillentenek a komfortzónádból, még akkor is, ha kényelmetlennek érzed. Csak így tudod megmutatni az erődet, tudásodat, rátermettségedet. Tedd félre a kishitűségedet és vállald fel önként a kihívásokat.


XII.22. - I.20.

Bak

Lassabban haladsz a munkáddal és ezt nagyon idegesítőnek éled meg. Az Ikrek jegyében járó Mars türelmetlenné tesz, pedig te is tudod, hogy kapkodással nem mész semmire. Adj időt magadnak azokra a feladatokra, amelyek több odafigyelést igényelnek!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Makacsul védelmezed egy régi álláspontodat egy családi vitában. Egy percig sem vagy hajlandó elfogadni azt, hogy a te nézőpontod nem a valóságon alapul. Ha tovább makacskodsz kényes helyzetbe kerülhetsz, mert úgy kellene megoldanod az ügyet, hogy a tekintélyed ne sérüljön.


II.21. - III.20.

Halak

A mai napon a saját érdekeidet kellene előtérbe helyezned, még akkor is, ha főnöködnek nem tetszik a határozott kiállásod és fellépésed. Az igényeid jogosak, ezért légy bátor és kitartó. Amennyiben váltani szeretnél, válogathatsz a munkaajánlatokban.

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...