Lifestyle

Ettől a 3 teától sokkal hamarabb felébredsz majd, mint a reggeli kávétól: élénkítő hatásuk miatt egyből kipattan a szemed!

Ha már lassan vénásan adagolod magadnak a kávét, ám a serkentő hatás elmarad, akkor itt az ideje, hogy változtass reggeli rutinodon, és kipróbálj 1-2 teafajtát.

Cseréld le a kávét!

A reggeli éhgyomorra fogyasztott kávé gyakran gyomorsav túltengést, gyomorégést és akár még refluxot és fekélyt is okozhat. Arról már nem is beszélve, hogy megemeli a stresszhormonok szintjét, ami feszültséghez, izgalomhoz és stresszhez vezethet. Ha már unod a kávét, vagy csak szimplán szeretnéd egészségesebben indítani a napod, akkor mindenképp érdemes kipróbálni az élénkítő teákat, melyeknek nemcsak frissítő hatása van, hanem még az egészségünket is védik. Lapozd fel galériánkat a részletekért!

Ginzeng: A ginzeng az egyik legjobb memóriaserkentő, amely növeli a teljesítményt, frissít, fokozza a vérkeringést, valamint csökkenti a koleszterinszintet.
Kattints a további képekért!

Mindenkinek jól esik néha legúrítani pár pohár alkoholos italt, s bár ez a szokás rengeteg ember életéhez hozzátartozik, valójában sokkal jobban járunk akkor, ha nemet mondunk az italozásra.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.