Lifestyle

Zsinórban ötször nyert ugyanaz a házaspár az Aldi sorsolásán - a lánc erre meglépte az elkerülhetetlent

Január 25. és január 29. között minden egyes nap nyert A. Sándor és A. Sándorné az Aldi blokkfeltöltős nyereményjátékán. A házaspár szerint teljesen valószínűtlen, hogy ilyen rövid idő alatt ennyiszer őket sorsolják ki.

Az Aldi nem kommentálta az esetet

A 24.hu a különös ügy apropóján az Aldit is megkereste, az élelmiszerlánc azonban nem kommentálta az esetet, ellenben közölték: megváltoztatták a játékszabályokat. Január 25. és február 1. között összesen 2024 darab nyeremény talált gazdára, egyebek mellett vásárlási utalványok és tárgyak, mintegy 30 millió forint értékben. A házaspár az első öt nap alatt 1-1 10 ezer forintos vásárlási utalvánnyal gazdagodott, ezekből egyébként csupán 71-et sorsolnak ki naponta.

Mivel az Aldi nem limitálja, hogy egy nap alatt hány blokkot lehet feltölteni, simán elképzelhető, hogy valaki 10 zsemlét 10 különböző alkalommal vegyen meg, és a blokkokat egyesével használja fel a játékban. A 24.hu emiatt is érdeklődött a láncnál, lehetséges-e, hogy egy család óránkénti vásárlással növelje a győzelmi esélyeit.
Kattints a további képekért!

Új gyakorlat: az Aldi munkatársai kellemetlen, de szükséges kéréssel fordulnak a vevőkhöz, és akik nemleges választ adnak, azokat nem kötelesek kiszolgálni a kasszánál. Öröm az ürömben, hogy a gyakorlat Magyarországot egyelőre nem érinti.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Azt már tudjuk, hogy G.w.M gyermekei számára is szeretné átadni a roma kultúrát, mivel otthon is előtérbe helyezik ezeket.
Egészség
Lehet sokan örülnek neki, hogy hamarabb kopogtatott be a jó idő, de így az allergiások egy elég durva szezonra készülhetnek. Az sem kizárt, hogy sok új beteg fog megjelenni.
Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.