Lifestyle

Kíváncsi vagy, mi jellemző rád a csillagjegyed szerint? Ezt árulja el rólad az afrikai horoszkópod

Hallottál már az afrikai horoszkópról? A születési hónapod alapján megtudhatod, melyik csillagjegyhez tartozol.

Csak a születési dátumodra van szükséged

A kevésbé ismert afrikai asztrológiát az egyik legősibb és leghitelesebb rendszernek tartják, melynek szimbólumai a kultúra, valamint a népi hagyományok alapját képezik. Ezek a csillagjegyek szorosan kapcsolódnak a természethez, a kultúrához, a családhoz, a közösséghez és a mindennapi élethez, emellett ugyanúgy lehet belőlük a személyiségjegyekre és a sorsra következtetni, mint más horoszkópok esetében. Ahhoz, hogy megtudd, melyikhez tartozol, csupán a születési hónapra és a dátumra van szükség. Galériánkban megtudhatod, mit üzen neked az afrikai horoszkópod!

Január 4 - február 3. Majomkenyérfa Az afrikai asztrológián belül ezt tartják az egyik legerősebb csillagjegynek, melynek képviselői pont olyan erősek, stabilak és legyőzhetetlenek, mint a majomkenyérfa. Megvannak az erőforrásaik ahhoz, hogy ellenálljanak és kiállják az idő próbáját, hiszen határtalan önbizalmat és kreativitást kaptak ajándékba, emellett remek üzleti érzékkel rendelkeznek.
Kattints a további képekért!

A Bika készüljön fel: stresszes hónap elé néz, ami kikezdheti az egészségét. Íme, októberi előrejelzésünk!

Leadfotó: 123rf
Forrás: hu.ezo.tv

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.