A kutyám mentett meg egy lélekromboló párkapcsolattól - Megrendítő igaz történet

A kutyák nem csak úgy tudják megmenteni a gazdájuk életét, ha kiviszik egy égő házból, vagy kimentik egy mély tóból. Amanda Tromp és Kyro története is megerősíti ezt - olvassátok szeretettel, Amanda tolmácsolásában!

Egy új lehetőség

Miután az édesanyja elhagyta őket, Kyro és 9 testvére árván maradt. A gazdájuk felhívásban keresett önkénteseket, akik segítenek ellátni a kölyköket. Azonnal jelentkeztem, és az lett a vége, hogy Kyro hazajött velem. Nem tudtam neki ellenállni. Ekkor még párkapcsolatban éltem; egy olyan párkapcsolatban, ami lélekölő és depresszív volt, és amiből úgy hittem, soha nem tudok szabadulni. Kyro lett az indok arra, hogy elkezdjek utazni, hogy felfedezzem a világot, és annak az erőnek a segítségével, amit tőle és általa kaptam, el tudtam hagyni a kedvesemet. Közben megszerettem a fotózást is; az, hogy megörökíthetem kettőnk kalandozását, hihetetlen örömmel és nyugalommal tölt el.

Tündérmesébe illő pillanatokat élünk át együtt, és ma már tudom, hogy az én lovagomnak kék szeme, és vastag bundája van. Értékeljük azokat a momentumokat, amiktől elakad a lélegzetünk. Ha Kyro mellettem van, sokkal bátrabb vagyok, és kipróbálok olyasmiket is, amiket régen egyáltalán nem akartam. Ő a boldogságom, amiért minden nap hálát adok. Belelát a lelkembe, és segített, hogy azzá az emberré váljak, akivé mindig is akartam - pedig régen még rengeteg sötétség volt bennem.

Most az a legfontosabb feladatom, hogy megosszam a történetem a világgal. Nem könnyű újra felidézni a múltat, de szeretnék azoknak segíteni, akik hasonló helyzetben vannak, mint amilyenben én voltam. Ha képes vagy meglátni a rossz mellett a jót is, akkor egy idő után újra megtalálod magad. Én már rábukkantam a négylábú lovagomra - ki tudja, te mikor találkozol azzal, akit neked szánt az ég.

Még több képért kattints a második oldalra!

Fotók: boredpanda.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!