Lifestyle

4+1 rossz szokás, amit a boldog párok soha nem csinálnak lefekvés előtt

A szakemberek szerint, ezek a rossz szokások fokozatosan a kapcsolat végéhez vezetnek. Vajon nálatok jellemzőek ezek?

Ti melyik szakaszban vagytok?

Mint tudjuk, a párkapcsolatnak különböző szakaszai vannak, ám nem véletlen a mondás, hogy végül az összebútorozásnál derül ki minden, hiszen lakva ismerszik meg az ember, vagyis az, hogy milyen a partnerünk valójában és mennyire tudunk egymáshoz alkalmazkodni. Mindenkinek vannak berögzült szokásai, amelyek lehetnek jók, vagy rosszak, a kérdés az, hogy melyiket vesszük át szerelmünktől az alkalmazkodás során. Szakértők szerint van négy olyan dolog, amit tilos a pároknak lefekvés előtt csinálniuk, ugyanis ezek észrevétlenül és fokozatosan tehetik tönkre a legboldogabb párkapcsolatokat és házasságokat is.

1. Mobilozás - Ha teheted, akkor mindenképp tedd félre esténként a telefonodat, sőt kapcsold be rajta a néma funkciót, hogy még a rezgéseket se halld, ugyanis a közösségi média függőség, valamint az állandó készenléti állapot a munkára egyszerűen korlátozza az oxitocin, azaz a boldogsáhormon felszabadulását a szervezetünkben, így csökkenti az intimitást és az érzelmi kötődést. Carol Carey pszichoterapeuta azt tanácsolja, hogy reggel 8-9 óránál előbb ne vegyük magunkhoz a mobilunkat. Lapozz a cikk folytatásáért!

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Halak belemegy egy titkos viszonyba. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
Sokan nem tudják, de Eminemnek van egy gyönyörű lánya, akivel nagyon jó kapcsolatot ápol. A rapper készülhet is az esküvőre.
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...