Lifestyle

A 333-as szabály: ezzel a technikával hatékonyan csillapítható a szorongás és a pánikroham

Könnyen megjegyezhető és bárhol, bármikor használható a szorongás tüneteinek csillapítására és a pánikrohamok kezelésére.

A hármas szabály

A 333-as szabály, amelyet néha a „hármas szabályának” is neveznek, egy relaxációs technika, amelynek lényege, hogy három konkrétum azonosításával a szorongó ember perspektíváját visszaterelje a fizikai környezetbe. A negatív szorongásos tünetek közepette - beleértve a tolakodó gondolatokat és a pánikrohamokat - segít kizökkenteni az illetőt a fejéből azáltal, hogy az érzékszerveit arra használja, hogy újra kapcsolatba lépjen a testével. Bár ez a módszer rövid és egyszerű, nem szabad elkapkodni, időt kell szánni az egyes lépéseire. Érdemes légzési technikák használatával kezdeni, majd rátérni a 3 konkrét dolog azonosítására.

Lapozz, mutatjuk a 3 azonosítandó elemet!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Legjobb barátodnak is felteheted ezt az egyszerű, de annál trükkösebb kérdést, amiből könnyedén kiderítheted, vajon mennyire ismernek jól téged a hozzád legközelebb állók.
Egészség
Ha nem szeretnéd már idejekorán hajfesték segítségével elfedni ősz hajszálaidat, hanem inkább egy természetes módszert próbálnál ki, ami lelassítja az őszülést, akkor jó helyen jársz, ugyanis...
Fashion&Beauty
Anderson megújhodott külleméről még kolléganője, a magyar származású Jamie Lee Curtis is elmondta a véleményét.